fredag den 8. juni 2012

E3 - 3DS titler

Som den lille nørd jeg er, har jeg i dag siddet og set nintendos konference til E3 og den speciale konference der var til 3DS'en. Og pludselig ønsker jeg bare så mange af titlerne!



Epic Mickey - Power of illusion virker lidt Kingdom Hearts-agtigt hvor man får lov til at gå rundt og udforske/snakke med/redde forskellige disney-verdenener ^^ jeg vil virkelig gerne prøve det når det udkommer, da gameplayet giver mig helt nostalgi til f.eks. de gamle tarzan- og løvernes konge spil (og gamle supernintendo-spil <3)
I mean.. look at it!


Alle Mario-titlerne kunne jeg egentlig også rigtig godt tænke mig at prøve! 
 
Der kommer et Luigi's mansion 2, som egentlig mest tiltaler mig pga. Luigi. Han har altid været min favorit når jeg spillede mario kart, super mario land, super smash brothers og mario party.

Paper Mario - Sticker Star virker til at have et virkelig sjovt gameplay som jeg virkelig gerne vil prøve * w* alt foregår i stickers, og der skulle efter hvad de har fortalt være rigtig meget at udforske. Hele stilen tiltaler mig også rigtig meget, og den minder en smule om little big planet, og så alligevel ikke.
Udover de to titler kommer der så også new super mario bros 2 som bare virker som en god fortsætter til alle de andre klassiske mariospil.

Så er der det nye kingdom hearts spil ved navn Dream Drop Distance som jeg synes virker som en rent faktisk god efterfølger til PS2-spillene frem for mange af de andre som, efter min mening, ikke har været voldsomt relevante :/ her introducerer de klokkeren fra notre dame, den nye Tron-film og spillet The World Ends With You. 

til sidst til 3DS'en er der scribblenauts unlimited hvor de bare har færdiggjort alle features til Scribblenauts. Det går ud på at du skal løse små opgaver med ting du skriver i et felt som så vil dukke op på skærmen (f.eks. kan du skrive bæver hvis du skal fælde et træ, og så kommer der en bæver). Det første spil var virkelig sjovt, så det ville bare være fedt at eje det færdige færdige produkt.

desværre blev ordet "Zelda" kun nævnt en enkelt gang, og det var som et mini-spil til noget der hedder Nintendoland til den nye WiiU-konsol :C Den store titel i år er Pikmin 3 (hvilket også er godt!), så det kan godt være vi skal vente lidt på at få mere at vide om nye zelda-titler. Det er virkelig ærgeligt at jeg langt fra har råd til at købe alle de spil jeg gerne vil spille, men må finde på at spille nogle af spillene alligevel!

Nintendo-Geek out!

1 kommentar:

Sa-chan sagde ...

Jeg glæder mig til Epic Mickey! Wii spillet var herre sejt :'D<3<3