mandag den 14. maj 2012

fødselsdag og svs-con

Så havde jeg fødselsdag, og jeg er helt rørt til tårer over hvor søde mine venner og familie omkring mig er. Tirsdag da jeg kom hjem til svigermor for at spise aftensmad, fik jeg stukket en kæmpe buket lyserøde/lilla blomster i hånden med et "tillykke med den tidlige fødselsdag" - og så gav smølf mig også hans gave, og jeg fik fødselsdagsmiddag med både forret, hovedret og dessert! Smølf gav mig btw den deviantart kamerataske jeg har ønsket mig i godt 2 år <3

torsdag morgen (den rigtige fødselsdag) blev jeg vækket derhjemme med nybagte boller og en pakke med sorte Rosti-røreskåle! : D SÅ er jeg klar til at flyve hjemmefra! Min mor har for nogle uger siden også givet mig hovedgaven: en justerbar gine!! All my love!
i skolen i dag gav Julie og Jonas mig så også kage med flag + lys i, samt nogle brugbare gaver (god creme og rensning til min sarte hud), og Kristine gav mig også et DS-spil jeg har haft lidt kig på ~

 outfit fra min fødselsdag:

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩ 
- alle billeder fra nu af med watermark er taget af Sascha -

Og hele weekenden har jeg så været til... SVS-con!
Lige nu mens jeg sidder og skriver har jeg lidt convention-hangover, da jeg ikke har fået sovet det meste, og der har også været småkoldt der hvor jeg har ligget ^^; Mit hoved er ret tungt, og jeg har arbejdet som medhjælper noget af tiden. Ydermere blev både Smølf og hans søster så syge undervejs, så de tog begge hjem lørdag. Smølf kastede op med jævne mellemrum hele natten mellem fredag og lørdag.

Om fredagen var jeg jo så Spejder fra elverfolket, og det var en overraskende positiv oplevelse at finde ud af hvor mange som genkendte os og blev glade!
havde den mest awesome mande-brystkasse når jeg bindede xD

Vi havde ikke regnet med rigtigt at blive genkendt, men flere var henne og sige til os, at de godt kunne lide vores kostumer, og at de var så glade for endelig at se nogle cosplaye fra serien! Det var ærgeligt at gruppen ikke var fuldendt, men vi laver en 2.0 til Genki! 

og da vi skulle ind igen fra billederne, blev vi mødt af dette smukke syn ~ 
 most beautiful friends of all! Især Louise. 

Melissa valgte også lige at cosplaye som min bro - Peter Pan! Min karakter har endda originalt også en rigtig peter pan/Robin Hood-hat, men jeg valgte ikke at lave den. Vi var også begge to Gophere.

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩ 
Lørdag var jeg så iført mit OOT-Link, og udover at skeden faldt af var det også meget godt ^ .^ 
Min hat var mega glad da jeg var ude og tage lidt billeder med Sascha. Det var meget sjovt at nogle mennesker blev helt overraskede, da de fandt ud af at jeg selv har lavet kostumet! Åbenbart gik de bare ud fra at jeg havde købt det x'D but look at ma shield! Ma shield is amazing. Og så var Nadia rigtig sød da hun så mig, hun er så stor fan at hun ikke vidste hvordan hun skulle reagere.

de andre zelda-cosplayere der var at finde til connen ~ 

Vi afholdte også DKos-panel, og det er nu officielt at DKos 1# udkommer her 1. juni! 

Det er Danmarks nye cosplay-magasin, og facebook-siden kan findes her! Jeg har personligt lavet nogle tutorials, taget lidt billeder og et interview til bladet, og jeg er en del af det faste team. Det bliver skide godt! Glæd jer!

Cosplay-showet var også bare top-notch ~ Især den feministiske disney-gruppe! *savle*

og søndag så jeg på nogle deltage i "hobo cosplay"

og der var selvfølgelig fangirling-øjeblikke:

og andre good times:



som gopher blev jeg og hjalp til med at rydde lidt op, og se hvordan hallen bare - puf- blev tom.


'till next time!

5 kommentarer:

Sa-chan sagde ...

Jeg er glad for du blev glad for gaven <3 og tak for en skøn SVS con selvom vi ikke så hinanden så meget :c <3

Liv-is-alive sagde ...

Skønt at du havde en god dag ! Og virker da også til at have været en god con c:

Cecil August sagde ...

Jeres Elfquest gruppe. Åh min gud, mit hjerte /sobs

L I N A ☆ミ sagde ...

Det var super dejligt at se dig igen! ^^ Tak for en super hyggelig con!~ ♥

Nadi Axel sagde ...

Du var sådan en flot Link!!! :D <3