søndag den 29. juni 2014

sommer, sol, eksamener og længeventet ferie

Ja.. Så blev jeg godt nok dårligt til at opdatere min blog! :) Og det er simpelthen bare fordi at der er sket så meget at jeg knap selv kan følge med! Og derudover har jeg faktisk knap rørt min computer! Jeg har simpelthen bare ikke lyst til at sidde ved den, haha! Når jeg endelig sidder stille vil jeg hellere se film, være udenfor eller være social. 
For selv at skabe et nogenlunde overblik over hvad jeg har brugt min tid på er der en masse billeder 
hvor jeg kan recappe hvad der er sket...

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Jeg havde jo som sagt en eksamensperiode hvor jeg skulle læse op til diverse eksamener, hvorunder jeg nok har været en smule for god til at lave overspringshandlinger som det nu gør sig bedst.
En af de største var dog nok at stjæle Smølfs bil og køre til Silkeborg for at se min familie, Mikki, Panda og Julie. 
En god cykeltur i Silkeborg-skovene bringer mig langt tilbage

Jeg var først en dag eller to ved mine forældre, hvorefter jeg tog op til Panda og Mikki og fandt ud af at jeg havde blærebetændelse. 
Jeg har da en smuk mor, og maden i huset er ikke dårlig

Jeg stylede også lige en paryk til Smølf

Derefter brugte jeg ca. 2-3 dage på at være ynkelig, se Julie og tage til en brætspilsdag med ConVent :D Og se nogle gamle hoveder jeg ikke har set virkelig længe!

 Efter Silkeborg kørte jeg videre til Viborg for at være sammen med min mormor i 2 dage, hvilket var dejligt afslappende. Det er nu afstressende ikke at skulle nå andet en frokost, aftensmad og en dukkert i søen. 

Vi brugte meget tid i kolonihaven, som bare var rolig og dejlig



Derudover var jeg også ude med Panda og tage nogle billeder af hendes Onceler-cosplay, som jeg også har været for doven til at redigere... hovsa... 

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

For lige at lave lidt flere (planlagte) overspringshandlinger, så tog Mig, Smølf og Kristine et fly til Holland d. 13.-15. juni, for at deltage i Animecon i Haag! 

Billede stjålet fra Sascha

Billede stjålet fra Sascha

Vi sov på et hotel sammen med Prime også, og personligt havde jeg en rigtig god, hyggelig tur. Det var stille og roligt, men jeg vil gerne afsted igen hvis jeg får muligheden. Jeg tilbragte tiden med at være til forskellige spændende paneler, og naturligvis alle deres 3 cosplayshows. Derudover fik jeg lov til at møde endnu et af mine store cosplay-idoler, og jeg købte lige begge hendes bøger, hovsa! 
Jeg cosplayede både lørdag og søndag, hvor lørdag var med Kristine som Barbie og Ken, og søndag var med Smølf som Milo og Kida fra Atlantis. Folk tog rigtig godt imod Smølf i hans kostume, og jeg synes han så rigtig sød ud <.3 det bliver nok ikke sidste gang jeg hiver ham i det, selvom det er underligt at se ham uden skæg.
Vi fløj hjem søndag aften i et bredt og godt selskab med Sascha, Kenny og Prime også. ¨

Jeg har ikke taget nogle billeder selv, men håber der da dukker lidt op fra Saschas kamera og de videoer mig og Smølf deltog i på et tidspunkt

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Men så stod mine sidste eksamener, og jeg gik op til min mundtlige gruppeeksamen i mit projekt, og scorede mig et 10-tal for semesteret! Det var så skønt og fantastisk at få det overstået, og jeg nyder nu en sommerferie indtil videre i fulde drag!

Om fredagen tog jeg ind omkring og så asian food festival, hvor kita havde sat en bod op, men aftensmaden endte på Mumbai med folkene fra Comic Express, og kaffe på Abbey Road. Det er også blevet en fællesnævner i mit og Smølfs tilværelse at vi tilbringer tid med Comic Express og folkene derfra, både nede i butikken, men også i den have som vi er igang med at sætte i stand i nærheden af Vejgård! Det tager tid og tålmodighed, men det bliver så godt :D 



♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

En lørdag aften kørte vi til Silkeborg for at overnatte ved svigerfar, hvorefter vi hjalp svigermor med at flytte ind i hendes nye hus. Det er så godt at se når det går nære og kære det godt, og huset er simpelthen så fint. Jeg glæder mig til at tilbringe flere dage der. 

De fleste hverdage har jeg det for øjeblikket med at bruge på at sy cosplay, da jeg så småt er ved at få en bitte smule stress over mit projekt! Jeg har ikke helt så lang tid at færdiggøre det som jeg ville, men jeg holder mig positiv. Det som er færdigt indtil videre ser brandgodt ud, og mon ikke en godt arbejdsuge eller to på det gør underværker!
Jeg lover at vise billeder af projektet når jeg rent faktisk har tager nogle :D Ellers kan man jo altid slå et smut omkring min cosplay-side på facebook her.

Nu tror jeg så småt vi er ved at være fremme til nutiden, da jeg egentlig kun mangler at skrive om én stor begivenhed der har fundet sted. Der er naturligvis også sket andre ting jeg ikke har skrevet om (som at Morten er kommet hjem, at jeg har hængt ud med Kristina, at Kristine flytter ind ved siden af, en køretur langs stranden og at vi har planlagt vores Skotland-tur), men det skal jeg nok være mere opmærksom på for fremtiden. Hvis jeg gider tænde computeren.

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Nu her i fredags kørte mig og Smølf til Silkeborg endnu en gang, da vi denne gang skulle hjælpe min mor og far med forberedelserne til deres kobberbryllup. Min mor og far har nemlig nu (idag) været gift i 12,5 år, og de ville fejre det en dag for tidligt med havefest. 
Det var en stille og rolig, men meget hyggelig fest, hvor min far holdt en sød tale, og min mor endelig kastede sin brudebuket, som måske endte i mine hænder. 
Det var en munter forsamling, og jeg spiste mig mæt i meget meget lækre salater og diverse kødanretninger. Desværre måtte mig og Smølf smutte tidligt, da vi kørte hjem til Aalborg igen kl. 22, fordi jeg skulle møde tidligt på arbejde i morges. Sådan kan det jo gå, men bare at jeg kunne komme overhovedet var da skønt!
Idag efter arbejde har vi så været i haven endnu en gang, og den kommende uge skal stå på cosplay, cosplay, måske et århus-besøg og så ellers fly til Skotland!

mandag den 2. juni 2014

Eksamensperiode

Tirsdag var jeg til min første skriftlige eksamen i år, som var Introduktion til Eksperimentalpsykologi ~ For at fejre det tog jeg ned i byen for at købe mig min allerførste helt egen rigtige nye smukke flotte symaskine!!

Se hvor flot den er! :D 

Og for at have noget at sy i, tog jeg i Stof og Stil og købte stof for hvad... 1000 kr?

Så det.. Nu har min økonomi det var super! Men jeg har alt hvad jeg har brug for til at gå i gang med mit store sommerprojekt. Such nice. 

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

I onsdags var der sædvanlig madonsdag, som mig og Smølf denne gang havde valgt at flytte ud på græsset med vores grill (som skulle indvies) ~ Derudover var selskabet blevet til Morten, Miamaja, Astrid og Kristine.
Babies <'3

Flotte Morten!

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Fredag var jeg i byen med Kristine og chille, hvor vi gjorde et pitstop på en bænk med frugt og forfriskninger ~ Det er altid dejligt at være sammen med Kristine.
Søde baby! 

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Lørdag smuttede jeg over til Morten efter arbejde for at få min fødselsdagsgave fra ham, Jennie, Miamaja og Emil :D

Wuhuuu!
Ruling this so much, jeg elsker endelig at have et mariokart at spille med andre.

Efter vi havde spillet lidt sammen ringede Smølf og spurgte om vi ville med ud og have sushi. Det var belønning fra SVS-con hvor vi stod i comic express og solgte tegneserier. Vi var på Fusion, hvilket var virkelig .. Sex i min mund!

Mmh, sushilicious! So good.

Bagefter var der dessert på Abbey Road, hvor jeg trods allerede fyldt mave ikke kunne lade være med at tage en citron-marengs tærte.. Fordi.. Jamen deres kager så bare lidt for fantastiske ud 

Citron-marengstærte.. God, den var god!

MMH! 

Imorgen tager jeg bilen til Silkeborg for at chille i en uge med hjembyen efter min calculus-eksamen!