mandag den 26. maj 2014

kærlighed og karneval

Jeg har rigtignok haft tid til at være lidt kreativ, og jeg er næsten færdig med undertøjs-delen til mit store Genki-kostume som skal være færdig til August. Jeg føler jeg er bagude, men med sommerferien i vente går det hele nok.


♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

I torsdags ville jeg gøre noget sødt for Smølf fordi jeg havde haft en dårlig dag og kom i tanke om hvor meget jeg egentlig holder af ham. Så jeg lavede aftensmad med tilhørende dessert som let kunne pakkes sammen, og så kørte vi op til en hyggelig park og spiste det på picnic-tæppe med udsigt udover byen.
Nogle gange er det bare vigtigt at være lidt spontan og gøre søde ting for hinanden.

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Ellers så gik karneval jo løs her i Aalborg i lørdags! Mig og Smølf startede med at tage hen til Kristine og Tøsen, da vi skulle sidde på deres altan og se optoget oppefra.

Vi havde dyretema ~
Jeg havde lavet en blomsterkrone med gevir på, og Astrid havde været så sød at farve min kjole lyserød i bunden for mig ~

Smølf fulgte dog karnevals-temaet som var "tidens trend" og klædte sig ud som Conchita Wurst.


Det var sjovt som altid at se optoget, og hold da op alle de fulderikker! 
Bjønebanden dukkede op side om side med politiet

Avengers assemble!

Det er ikke hver dag man kan tage løbehjulet nedaf hele vesterbro. EN HJORT!

Optoget begynder!

En uhyggelig klovn og farvebomber

Der var så mange klædt ud som minions :D 

kreativt! 

Kanin, buk og hjort!

Sascha og Kenny var Minnie og Mickey mouse :3 

Efter optoget stilnede af gik vi ned i Comic Express for at spise grillmad og hygge lidt. Dog synes jeg og nogle andre at det hurtigt blev lidt kedeligt, og folk fra paraden var begyndt at blive liiiidt for fulde til at det var sjovt længere. Da jeg selv fandt mig meget ædru, foreslog jeg en køretur ud til havet. MiaMaja og Morten synes det var en god idé, så mig, Smølf, Miamaja og Morten kørte ud til Blokhus strand for at spise is. Jeg soppede også et stykke tid med Miamaja, og vi kørte ud til en skov og gik en god lang skovtur også.

Det var virkelig en hyggelig flugt til landet, som vi bare blev enige om at skulle gentage igen mange gange til sommer.

Igår fik jeg lige i en snæver vænning byttet mig til en arbejdsvagt som betyder at jeg kunne få fri på dagen for min mors og fars kobberbryllup :D Woop Woop!

torsdag den 22. maj 2014

Tiden flyver når man..

I tiden siden sidste indlæg er der sket så meget at jeg knap kan huske det. Kristone og jeg kiggede en uge efter min fødselsdag på hinanden i vantro, da det gik op for os at der faktisk kun var gået en enkelt uge. Hvilket også er grunden til at bloggen her ikke er blevet opdateret! 

Jeg har været sammen med en hel bunke af venner, heriblandt Sascha, Kenny, Tøsen, masser af Kristine, Astrid og Julie.


Jeg har bagt æbletærte til særligt udvalgte, og chokolademousse til mig, Julie og Smølf. 
Jeg har købt 2 nye figurer, afleveret mit store uni-projekt og har haft min sidste forelæsning for dette semester. 


Jeg har grædt og grint og snakket om alt mellem himmel og jord med de mennesker jeg holder mest af, og jeg har både haft plads til kreativitet, ny træningsrutine og seriøse skoleting med en dejlig studiegruppe.


Jeg har også arbejdet, og den fact at jeg ikke kan komme af med de arbejdsvagter jeg har lige midt i animecon er ved at drive mig til absolut vanvid. 

Nu står tiden på eksamenslæsning og karneval, og hvis jeg er heldig har jeg tid til at komme lidt på shoot og sy lidt videre på mine nye cosplayprojekter!

tirsdag den 13. maj 2014

nyt objektiv

Lykken er at få det 50 mm objektiv man har ønsket sig alt for længe..



alle billeder er uredigerede, snappet rundt i stuen


... og få ordnet en masse småting på en og samme dag

som f.eks. at lave skelettet til ens dådyr-horn til karneval

mandag den 12. maj 2014

fødselsdagsparteh

I sidste uge gik det stille og roligt for sig med rapport-skrivning på uni med sturdiegruppen, da vi er ved at være en smule presset op mod aflevering. 

Vi spiser virkelig meget slik når vi retter rapport, og for at gøre op for det har jeg været ude og gå tur med Julianes hund, Vera, så både mig og Smølf bliver luftet i gråvejret.

Derudover har jeg også været hjemme ved Kristine og hjælpe hende med at rydde op på værelset, og Tøsen bød på lækker onsdags-mad efterfulgt af mere Harry Potter 1 gaming på hendes playstation. You never get enough!

Og forresten Kristine, jeg aner sgu heller ikke hvad jeg skulle gøre med mit liv hvis jeg ikke havde dig at passe på, og hvis du ikke var der til at holde styr på mig og mit liv

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Fredag aften ankom en bil med både Panda og Sofie i, da de kom en dag tidligt til min fødselsdag.
Jeg blev vækket lørdag morgen med sang, gaver og virkelig, VIRKELIG lækker morgenmad!! ´w` 

Og til min overraskelse var det ikke kun husholdningen der vækkede mig, men også Kristine og Tøsen! Plottwist! Alle de dejlige mennesker jeg omgiver mig med er nu noget jeg aldrig kommer til at forstå helt til bunds. Hvem andre bliver da lige vækket af kæreste, søster og 3 venner med sang, gave og morgenmad bestående af pandekager, jordbær, hindbær, banan, te ect.?

Nå, men efter det hele var overstået, og vi alle havde tygget af munden og gjort os anstændige, gik jeg en tur ned i byen med Panda og Sofie. Vi sluttede af nede i Karolinelund, hvor mig og Morten holdt stor fødselsdag med leg, mad og alkohol!

Mig og Kristine prøvede at indføre god gammeldags rouladerundbold, som vi havde lært i vores tidlige FDF-år, og jeg tror da det var en succes xD sådan da. Folk hyggede sig ihvertfald!

Derudover havde vi stillet beerpong-bord op og lavet masser af mad. 

Teddy supplerede desserten op med jordbærtærter, og jeg er rimelig overvældet over alle de gaver jeg har fået! Så meget zelda, så mange spil og så mange betænksomme ting.


Tusind mange tak for alle som mødte op med godt humør og fejrede os og havde en god aften med os! 


mandag den 5. maj 2014

SVScon 2014

Så er SVScon 2014 også veloverstået, og det har været en god weekend. 
Jeg startede den ud med at fylde bilen + en trailer op med tegneserier, fordi vi tog og var dealers for Comic Express ~ 


vejret var heldigvis rigtig meget med os hele weekenden ^^




Da vi kom derhen, efter vi havde pakket comic express ud, stod den på weekendens første og eneste pølsemix.



Jeg havde taget Max på igen sammen med Kristina fredag også. Så hyggeligt.
hun elsker hvor in-character jeg kan være....

Lørdag debuterede Kristine og jeg vores Barbie og Ken cosplays.
og jeg måtte også fise i Fætter BR for at købe en Ken-dukke


Vi blev modtaget rigtig godt, og jeg må egentlig erkende at jeg sjældent har haft det så sjovt med at løbe rundt en hel dag og opføre mig som det jeg er klædt ud som. At bevæge sig som en barbiedukke er stærkt vanedannende!!

Mig og Kristine optrådte også, og der er kommet en dårlig kvalitets-video op af os som kan ses lige her.
Derudover fandt jeg en masse dejlige cosplayere, men den eneste stort set jeg fik billede af var søde Cindy, som var klæde ud som Link fra Minish Cap! :D 

Søndag deltog mig, Kristine og Morten også  i Hobo cosplay igen, men desværre røg vi ud i første runde i år :C ingen kunne lide vores Mike Wasayski.. Men dog var det stadig super sjovt at se de andre!!
gathering af Jack frost, Olaf og Toothiana.

Andet guf fra weekenden:
to flotte fyre!

Niko og Cathrine var musene fra Askepot!! such cute

Lumre Louise og flotte Tøsen

Da vi endelig fik slæbt os hjem søndag efter en detour ind i Ikast og tømning af tegneserie-traileren, spiste jeg en god skål salat
sjældent har salat smagt så godt!