tirsdag den 29. april 2014

stille og roligt

Siden påsken har jeg slappet max af. Vejret har simpelthen været så dejligt, at jeg prøver på at komme ud når jeg kan og se nogle mennesker.
I onsdags spiste vi mad hjemme med Morten, og han lavede en god gang bacon, kylling, ris og grøntsager! Bum. Efter grin og mad, tog vi ned på havnen for at spise McD til dessert, og fjolle på havnen.

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

I fredags tog jeg i fredagsbar med studiet, hvor jeg også inviterede Smølf og Morten. Det endte ud i en hel masse øl, og nogle slentrende gåture ned i byen. Mig og Smølf endte hjemme i seng kl. 9 om aftenen, og jeg sov seriøst bare godt. Jeg vågnede helt af mig selv op til en lille arbejdsdag hvor jeg skulle møde 6.50, og jeg var udhvilet.. Øl gør sgu noget ved søvnen! 

Efter det tog jeg over til Morten for at hygge med ham og Mia Maja, hvor jeg fik en skoldning på terassen, nogle kolde øl og pizza. Vi gamede, så en film og hyggede. 


Søndag sluttede jeg weekenden af med at gøre rent, øve barbie-act med Kristine og bare have det godt sammen med Smølf med god mad.


lidt fra livet som studerende ~ 


Kristina har været forbi med sit nye polaroid kamera, og jeg har bagt æbletærte ~~ 



☆ Life sure is fine! 

tirsdag den 22. april 2014

Påske i billeder

Så er påsken ovre! Det var nogle højst velkomne fridage for mit vedkommende, hvor jeg også har arbejdet og fået lidt helligdags-løn ~ :D
Slideshow om mit liv i påsken:

Jeg har spillet Pikmin med Morten og lånt det ~ Det er virkelig sjovt!

Jeg har arbejdet ~ sexy phonegirl photo

Jeg har købt nye sko ~ vagabondsko sat ned fra 900 kr. til 75 kr. 

Jeg har lavet Barbie og Ken-lydspor til SVScon med Kristine

Jeg har været cosplaykriger med Kristine og syet barbie-kostumer

Jeg har hjulpet Julie med at lave en matematik-aflevering

Jeg har lavet pandekager til Kristine og Smølf

Og det var Emmas påske. 
Nu sidder jeg på universitet igen og er igang med at færdiggøre vores projekt :D Som handler om at opnå ejerskab til en projektering af ens hånd~ bumbum. Spændende. 

mandag den 14. april 2014

road-trip weekend

I fredags overgav jeg mig og fik købt en smartphone af en fra min studiegruppe ~ ej hov! Men en samsung galaxy note 2 til 600 kr. var nu bare svær at sige nej til! Så nu kan i godt se frem til mange flere hverdags-billeder fra mig, når jeg har et kamera at rende rundt med i lommen.
som eksempel kan i lige se de påskeæg vi har fået af min mor 

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Denne weekend har stået i svigerfamilien og århusianernes tegn. Fredag startede mig og smølf ud med at køre til Silkeborg fordi smølfs mor og kæreste havde valgt at de penge som de fik tilbage i skat skulle bruges på en restauranttur med alle børnene. 
mmmmh, sushi, kinesisk og en god fadbamse

Det var super lækkert og hyggeligt at være ude at spise på kings hvor der var bl.a. sushi, men desværre har mig og smølf været rigtig sløje de her dage.. vi snotter,  har ondt i halsen,  og smølf klarer sig flot taget hans feber i betragtning...
road-triiiiip

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Lørdag efter at have hængt ud med lidt mere af svigerfamilien og min søster,  kørte vi videre mod Århus for at hygge med nogle venner vi ikke har set i virkelig lang tid.  Vi skulle måske hente Anders i toys r us, og jeg kunne måske ikke helt styre det,  haha! 
Iron-man figur og lidt sullivan-legetøj..

Blockbuster har også 40 % på alt brugt, sååå... 90 kr. for disse sammenlagt 

Derefter tog vi hen til Nedergaard og hans kæreste for at spise,  hvorefter vi alle tog hen til Jens og Maria for at hygge. Vi overnattede,  og søndag har vi dvasket,  spist, kørt tilbage til Aalborg og blevet nusset om af Kristine ♡
God afslutning på en god weekend. 

Mandag morgen blev vi dog mødt med mere sygdom, så Smølf er blevet i sengen mens jeg har slæbt mig i skole, så jeg kan sidde og snotte og hakke i forelæsningerne.. jep

torsdag den 10. april 2014

film, shoot og nye projekter





I tirsdags tog jeg hen til Kristine-babs efter skole sammen med Astrid og Smølf for at spise tidlig aftensmad (kl. 4, haha!). Kristine havde bare været en skat og havde lavet alt for lækkert rugbrøds-bord med varm leverpostej, æg, ørred og andre lækkerier! 
Grunden til den tidlige aftensmad var at vi alle 4 skulle ind 18.15 og se den ny Captain America film!


Jeg må sige, jeg er positivt overrasket! Den havde den genkendende fantastiske marvel-humor blandet med superhelte og masser masser af action! Alt hvad man godt kan lide :D Hvis jeg skal sige noget som helst negativt, så skulle det være at klimaks var ekstremt langt, da jeg tror det begynder halvvejs inde i filmen (det med meget action). Men actionen var så fed, at jeg ikke synes det gjorde noget.

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Onsdag sneg jeg mig tidligt ud fra univeristet, da Sascha havde lokket mig ud på et photoshoot med mit nye Hilda-cosplay fra Zelda.

Smuk sag fra Sascha



Astrid var også med, og hun tog også nogle billeder til sidst da hun var færdig med at holde lys-reflektoren og gøre mig blind. Jeg har ikke set de færdigredigerede billede endnu, men jeg er overbevist om at de bliver flottere end jeg næsten fortjener! Sascha havde nemlig også været fantastisk og lagt min make-up, hvilket hun også bare er smadderdygtig til.

Bonus-gif fra Astrid!

Efter shootet tog jeg lige Astrid med hjem, da Kristine også kom til madaften. Jeg lavede linsesuppe til dem, og til dessert drak vi wiener melange og spillede munchkin ~ Livet er godt.



♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Idag (torsdag) har jeg hentet Kristine og Astrid direkte efter skole, fordi vi alle lige tog en fællestur ud til city syd for at tage i Stof&Stil, Ikea, Panduro ect. til cosplay og andre ting. Kom også lidt hjem med et par bukser og nogle Ikea-kopper, hovsa!
Cosplay-relateret har det mere specifikt været til mig og Kristines kommende projekt: Barbie og Ken fra Barbie: Life In The Dreamhouse!! :D <..3


Det er lidt fjollet hvor meget jeg glæder mig til at lege barbie og ken med Kristine......

søndag den 6. april 2014

Flere mennesker og mere cosplay


Så er jeg så småt ved at komme mig over J-popcon; en af de mest eventfulde weekender jeg har på et år. Dog er jeg ikke trappet ned på travlhed i løbet af min uge, da jeg har haft noget at lave hver eneste dag.
Jeg havde nemlig aftalt med min mor, at hun skulle komme op til Aalborg og indløse sin julegave fra mig, som var et cafébesøg. Hun kom tirsdag sen eftermiddag, og efter et smut ud i Stof&Stil og Ikea (hvor jeg ENDELIG har fået købt mig en arbejdslampe) lavede vi ovnbagt laks og så "The Heat". Det var en rigtig typsik mig-og-min-mor aften, hvor vi grinede over Sandra Bullocks-film og drak te. 
Onsdag havde jeg valgt at holde fri fra uni for at kunne tage i byen med hende, og vi fandt da nogle fantastiske tilbud i Salling! Jeg har shoppet i Salling for 95 kr, og har fået: to par pæne strømpebukser, et par stram-op shorts, en crack-neglelak og en ny brun flydende eyeliner. Ikke en dårlig handel! 
Efter det spiste vi inde på café Spiret, som lavede nogle uovertrufne salater, og tog afsked fordi jeg skulle til et møde på uni. 
Dage med den allerbedste mor <'3 

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Her i weekenden har jeg været til Kita-træf 14.1 nede i huset i Aalborg, som har været hyggeligt som altid! Desværre skulle jeg arbejde både lørdag og søndag, men kun til kl. 15 og 14, så jeg har sagtens kunne være med til meget af det sjove. Jeg har slet ikke vundet nogle konkurrencer denne gang (WAAAT?!), men bare slappet af og grint/hygget med vennerne.
billede stjålet af Sascha
Kristina havde også fået mig overtalt til liiiige at smække et Max-cosplay sammen fra Fedtmule og Søn, hvilket folk tog godt imod

Jeg elsker seriøst de tænder jeg har lavet til ham, de var en god investering hvis man tæller i grin og væmmelser de har givet folk (når jeg tog dem ud). Og Kristina var bare en bebu Roxanne!! 

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Den kommende uge skal jeg blot hygge mig med skolearbejde, biograftur og forhåbentlig noget godt mad.. Livet er skønt nok.