torsdag den 27. juni 2013

Skt. Hans og livet generelt

Jeg ville mægtig gerne skrive om noget interessant i mit liv lige nu, men det er bare ikke særlig spændende :b

I Søndags var der sankt hans (som jeg hvert år har fejret i stor stil med familie og venner), som jeg i år måtte tilbringe i Aalborg sammen med de bedste deraf. Selvom det regnede lidt, de ikke kunne få gang i bålet og der ikke var nogen jordbærtærter at finde efter kl 18, så var det faktisk meget hyggeligt.. Fordi vi bare sad og snakkede mens vi hyggede og kiggede på antænderne fejle til at tænde bålet.
og jeg fik min jordbærtærte om onsdagen af den bedste Kristine <.3 fordi hun er den bedste. 

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Morten har som sagt boet med os de sidste par uger fordi de ikke har noget strøm i lejligheden, så jeg har haft mulighed for at hygge noget sammen med ham, set nogle film, spillet noget lego harry potter and such. Ellers befinder jeg mig bare i et lykkeligt hul hvor jeg arbejder, træner, spiller spil når jeg har fri, og ellers har jeg fået job i skagen i næste uge med Julie.
Ja, jeg skal stå i en iskiosk fra 1.-7. juli og arbejde fuld tid på at fodre varme festival-gæster.

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Jeg har lige fået uploadet nogle ting til deviantart:

jajaa... 

Så.. Mit liv er ikke så spændende, og jeg føler mig faktisk mindre og mindre motiveret til at skrive om det her på bloggen. Det er som om jeg bare trænger til et eller andet spændende, en stor con, en rejse, en udvikling i mit liv, et nyt fandom... Men nu skal jeg ikke klage mig :b Livet går jo, og det er ikke fordi det er skidt på nogen måde. Jeg er bare blevet vant til at der sker 'noget stort' hvert år omkring denne tid. Studentereksamen, roskilde festival, ny kærste, flytning. Og i år sker der ingenting. Jeg føler mig pludselig voksen.
Nu vil jeg slutte af, og forhåbentlig får jeg snart noget gnist tilbage. Nu vil jeg lave en kop te, sætte mig til rette i sofaen i en times tid og spille lego harry potter, og så vil jeg tage på arbejde. Hyg jer!

fredag den 21. juni 2013

chill

 Outfit idag (vi skal ud til Louise og spise farvel-middag fordi hun flytter)


den her uge har været meget stille og rolig ~ Jeg har slet ikke arbejdet, men fedet den og chillet for vildt ^^ I ved, the drill, lavet lidt cosplay, gamet, danset lidt zumba. Morten har også været ved os de sidste par dage fordi de ikke selv har noget strøm, så det har også været rigtig hyggeligt.

 jeg er ved sidstebossen i Ni No Kuni. Virkelig irriterende boss, men hey, sådan er JRPG's. Til gengæld fandt jeg åbentbart en fjende som giver overdrevet meget EXP xD 


onsdag aften var der jo maddag, og fordi vi så "Paris Hiltons new BFF" (spørg ikke hvorfor, det er virkelig sjovt), blev det også til lidt bobler ~ 

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

On another note, så har Sascha fået smidt mine Kida-billeder op! Jeg elsker dem virkelig meget, de er SÅ flotte!
Se flere billeder her og her.

........

 Nogle gange ved jeg ikke hvad jeg skal tænke om mit liv når jeg bruger fredag eftermiddag på at lave en passer ud af worbla.... Swagonardo.

mandag den 17. juni 2013

rolig weekend med mad og venner

Jeg har haft en alt i alt rolig weekend ^^
jeg arbejdede lige lidt fredag aften, hvorefter jeg tog hen til Tøsen og Kristine lørdag formiddag for at hygge resten af dagen og give Smølf lidt plads til når han fik Silkeborg-besøg.
jeg er nu et godt stykke vej med Klokkeblomst * A* mangler faktisk kun vingerne, dundunduuuun.

Vi fik også hygget os med noget Lego Ringenes Herre (jeg vil gerne spille det noget meere xD ) og franske hotdogs.
 
♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩


Søndag eftermiddag var vi forbi Kristina for at fejre hendes fødselsdag, og hun havde lavet dejlig mange lækkerier til os <.3 kage, boller, varm kakao og frugt, vi er nogle forkælede unger : D


Det er altid hyggeligt at være til fødselsdags-komsammener, og man bliver altid fodret med hjemmebagte boller <.3 en af mine yndlingsting i denne verden!
Bagefter tog jeg med Kristine og Tøsen hjem igen sammen med Louise for at spise fyldte pandekager (meeere mad!), fordi Louises tid her i Aalborg går mere og mere på held. Thus is life, men det bliver underligt ikke at have hende i byen længere :c ..



♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩


Mandag morgen startede jeg ud med at gøre mig klar til et lille shoot sammen med Kristine og Sascha i mit Kida cosplay, og vi var alt for heldige med vejret og location. Vi var ude ved kridtgraven i Hasseris her i Aalborg, og vejret var så dejligt at jeg kunne gå ud i vandet og være strandbabe til billederne + dykke helt under uden at fryse ihjel. Det var et super dejligt lille sted!
bagefter tog vi på Ulla terkelsen og spiste frokost, og om aftenen stod den på Zumba, billedudvælgning og lidt nogle afsnit af en serie der hedder "Life Unexpected" som jeg lidt drugged på xD Den er virkelig vanedannende!



tirsdag den 11. juni 2013

bygkorn, E3 og Wii U

nogle (se, Panda) krævede et progress-billede af Leonardo. Jeg henviser derfor til min cosplay facebook for detaljer ;D

Her i mandags nød jeg solen den første halvdel af dagen indtil den blev for gennemtrængende. Jeg er igang med at læse Epic, en bog jeg har lånt af Kristine som handler om et samfund hvor de løser alle konflikter i et MMO kaldet Epic. Den er faktisk smaddergod synes jeg, har allerede læst halvdelen!

Derefter kom min far på besøg, da han havde været sensor i Nørre Sundby, og så kunne han komme forbi mig til frokost-tid inden han skulle videre. Vi købte nogle salater fra Bilka (han skulle lige have nogle ting), og så satte vi os udenfor og spiste. Det er altid hyggeligt med de korte besøg fra min fader når han skal være sensor i Aalborg.

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Ikke at det er noget som så mange har lagt mærke til, men her de sidste 3 måneder (siden J-popcon) har jeg faktisk haft et bygkorn over mit højre øje. Det har ikke været stort eller irriteret på nogen måde, så jeg har bare ladet det være op håbet at det ville gå i sig selv. Men så begyndte det her mandag at se betændt ud og være virkelig ømt :c Så jeg måtte tage til lægen med det.
Og han skar den ud, bare sådan. Det gjorde ret ondt, men det er okay, for nu er den væk, og jeg skal bare smøre den 2 gange dagligt med noget creme indtil det går i sig selv...

Og her tirsdag eftermiddag satte jeg mit til rette foran skærmen sammen med Morten for at se direkte E3-udsendelse af Nintendo <.3
Det var ikke på den store E3-scene eller noget, så vi var lidt skuffede, men det var okay. De sagde ikke noget om det nye Zelda-spil, så jeg er lidt.. meh >:C 

.....

Her i dag skal jeg nok ud og hente en Wii U som jeg køber brugt af en fra Nørre Sundby <'3 <'3 a baby is coming my way!

fredag den 7. juni 2013


Tirsdag d. 28. stod jeg op, tog til Yoga i fitnessworld, som var alt for skønt! Så skønt at jeg nu vil gøre det hver tirsdag morgen hvor jeg har tid, for træneren var bare vildt god og det var en dejlig time.
Derefter tog jeg hen til Kristine, da vi skulle hygge sammen. Vi smuttede dog først forbi Sascha for at kigge lidt DKos igennem, hvorefter vi tog ud til Kunsten for at se en grafitti-udstilling de har lige pt. Den var faktisk ret spændende synes jeg, da den fortalte om graffittiens historie i Danmark. Vi tog så spontant på Ulla Terkelsen (en lækker café) hvor jeg lærte hende at spille backgammon, og så arbejdede jeg et par time om aftenen på Flexdanmark. Perfekt afsluttet med at komme hjem til Smølf og nusse lidt.

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩
 
Fredag morgen startede jeg ud med en god lang cykeltur ud til City Syd for at hente mit Worbla ved Louise samt købe lidt materialer til cosplay. 
Og så cyklede jeg lige hjem med det hele igen :'D Worbla'en er 1 meter bred. Ingen skal komme og sige at man ikke kan transportere ting på en cykel!

Om aftenen tog jeg med Smølf ned på havnen for at spise sushi. Vi ville egentlig have købt en boks og sat os ved havnen, men der var så mange mennesker pga. det gode vejr, at vi endte med 'bare' at gå ind og spise running sushi. Og det var alt for lækkert! Uha da <'3 kan vi godt lige gøre igen en anden gang!

 Lørdag var der Sugar and Spice picnic-meet her i Aalborg, som jeg kunne komme lidt forsinket til pga. arbejde :) Det var super hyggeligt med alle de frilly damer og mad, og jeg håber at jeg kan være med til lidt flere meets fremadrettet, men nu må vi se om arbejdet gør det muligt... 

Efter meetet kom kristine hen til os for at lave/spise hjemmelavet sushi om aftenen, og det var også hyggeligt :b 

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Tirsdag tog jeg lige i genbrug med Kristina efter vi havde været til Yoga, og jeg fandt disse tre skatlinger <'3 <'3


der mangler godt nok lidt ting til faraos pyramider, men altså.. det er stadig et kup :b synes jeg.

Torsdag kom Kristine det meste af dagen for at hygge/skrive uni opgave, og hun blev helt færdig så hun kan holde næsten ferie! Om aftenen tog jeg et smut forbi Morten med aftensmad og fik prøvet at spille Earthbound 1. Lidt et psykadelisk RPG jeg gerne vil prøve igen en anden gang :'D 

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩
 
Ellers har jeg næsten intet arbejde haft i den her uge, så jeg er kommet ret langt med mit Eurocosplay-cosplay.. Aka Leonardo. Hans tunika er NÆSTEN færdig (hvis man lige ser bort fra at jeg har besluttet at det sidste blomstermønster skal broderes i hånden....), og jeg er rigtig stolt over den! Nu kan jeg gå i gang med hans kappe og hat ^^

Og så har jeg lige gjort lidt klar til et shoot med kida:
 ny armring, og det armbånd som hun i filmen får tilbage til sidst fra sin mor <'3