mandag den 27. maj 2013

I weekenden var der den store begivenhed i Aalborg, nemlig karnevallet. Jeg skulle desværre på arbejde kl 13, men inden da kunne jeg jo hygge i casa de Krima og se på alle de fjollede mennesker oppe fra deres altan

picture spam time!

woo ~ Kristine var også rigtig fin sammen med de andre, og selvom jeg skulle på arbejde var det okay, for jeg sad hele vagten sammen med Sabrina og hyggede <'3

Søndag kom Kristine og vækkede mig og Smølf, hvorefter vi hyggede resten af dagen med opgaveretning, film, spil og tortillas! Morten smuttede også forbi ved aftensmadstid og hyggede i nogle timer, og det var en ret rar dag ~ 

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Den her uge er jeg en smule øv over, da jeg skal arbejde 3 hverdagsaftener og lørdag formiddag hvor der er lolita-meet, men ingen dagsvagter :C øvøvøv, men sådan er det engang imellem. Så er det godt at man har venner og cosplay.

Leonardo progress:

onsdag den 22. maj 2013

hygge, billeder og film

Sidste uge var meget stille og rolig, hvor jeg ikke fik lavet det store indtil lørdag..
om Lørdagen var jeg dog med nede og træne med nogle af drengene, hvilket resulterede i at jeg havde ondt i brystet nogle gode dage efter xD men det var faktisk rigtig hyggeligt.
Derefter prøvede mig og Smølf lige protein-pulver-pandekager af, og det smagte virkelig godt! Ikke sidste gang vi gør det.
Derefter tog vi til kita cosplay walk nede i karolinelund, og det var også hyggeligt at se lidt ansigter og kaste med lidt frisbee.

Derefter tog vi over til Morten for at spise, og bagefter hen til øster anlæg for at drikke lidt fordi vejret var så dejligt <.3 Vi blev vist allesammen en smule fulde, og da solen gik ned fortsatte vi hen til Sascha og drak lidt mere / så eurovision
og så jublede vi da Danmark vandt ~

Det var en smadderhyggelig aften hvor der blev grint meget, drukket rester, og hygget.
vi smuttede hjem ved 1-tiden efter jeg havde lavet et flot stunt med at klemme en ring fast om min finger, og jeg vil gætte på at jeg sov 4,5 timer før jeg stod op igen, da jeg skulle møde på arbejde søndag morgen kl. 6.50. Det er sjovt at være ung og have et job som mest kun ønsker dig i weekenderne og aftenerne (eller noget).
Resten af søndag var jeg bustet, og efter arbejde igen om mandagen var jeg sjovt nok bustet igen.

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Tirsdag formiddag kom Kristina så over for at få taget nogle cosplay-billeder af hendes Son Goku cosplay fra Sai Yuki som jeg er ret stor fan af. Altså hendes cosplay, jeg har ikke set serien xD
det var rigtig hyggeligt, vil gerne tage flere shoots snart <3 br="">

 
senere den dag tog jeg Kristine med i biffen for at se the Great Gatsby! 

Vi var enige om at filmen var god, men anderledes end hvad vi forventede. Der var nogle gange elektronisk musik i soundtracket, hvilket var ret sært, og Kristine som har læst bogen sagde at de ikke holdt sig vildt godt op af 'manuskriptet'. Men den var smadderflot, værd at se i 3D, og så var historien også rimelig gribende efter min mening

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩ 

og til sidst: leonardoooooo
 jeg elsker seriøst der her cosplay allerede. Jeg har haft besvær med at skaffe ordentlige guldbånd, men en anden dansk cosplayer har smilet ned til mig og vil sælge mig de meter jeg skal bruge * A* <'3
♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩ 

og til aller aller sidst
jeg er gået igang med at spille Ni No Kuni, da jeg fik det af Mikki og Panda i fødselsdagsgave.
OG DET ER BARE SÅ SØDT MAN!
Det er meget klassisk JRPG, og det minder mig ret meget om dragon quest, men er du vimmer, jeg nyder det

lørdag den 11. maj 2013

20 års!

Tiden flyver bare af sted når man har en skøn uge!
I tirsdags havde jeg en stor hygge-dag med Morten, hvor vi gik en rigtig lang tur i det gode vejr, og jeg fandt ud af ret meget om vores nærområde!

 Der er en stor hjemmelavet mountain bike bane som nogle har lavet i skoven, smukke locations og store parker! Og jeg vidste det ikke engang!

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

onsdag aften efter en omgang pasta med kødsovs til madonsdag med Kristine, Tøsen og Morten, tog vi i skansebadet over i nørre sundby for at hygge! Vi var både i legelandet, gus'en og varmtvandsbassinet, og det var bare rigtig hyggeligt. Lourise og Kristina kom også, så det var en hyggelig lille forsamling :3

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Og så kom dagen hvor jeg fyldte 20 år. Fredag blev jeg vækket af Kristine og Smølf med morgensang, gaver og mad, og siden det jo nok er de mennesker tættest på mit liv lige nu, var det ret dejligt. Så stod jeg ellers rigtig meget i køkkenet, da der både blev bagt pølsehorn, boller, kage, lagkage og lavet chili con carne, fordi jeg ventede gæster resten af dagen. 

 jeg havde lavet en fransk chokoladekage der skulle have været triforce ^^;

 klamriannerne spiste lagkagen med fingrene! Fy føj da
 

pøllehorn


 lagkage med alt det bedste



Tøsen, Louise og Smølf havde en fest med kagecremen og flødeskummen


Jeg tror der kom og gik omtrendt 20 mennesker i løbet af dagen, så det var rigtig dejligt at se så mange ansigter! Flere var også med til at drikke lidt øl om aftenen, og vi gik ud som et lys ved midnatstid.

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Lørdag morgen blev der set pokémon, og om eftermiddagen kom mine forældre og sagde hej og tillykke. Som sædvanlig har de forkælet mig lidt meget med mine gaver, fordi jeg ved de ikke kan styre sig <.3 søde forældre altså :3 jeg havde bagt tærte til dem, og min søster havde bikset en god salat sammen.

Så ja, alt i alt nogle rigtig hyggelige dage hvor jeg fik set mange mennesker, drukket lidt, lavet meget mad og været kvapset til sidst. Og nu er jeg 20 år, en alder som passer lidt bedre på mig en et teenage-tal :b

mandag den 6. maj 2013

svscon 2013

så er jeg hjemme fra en omgang SVScon a la 2013!
Det startede stille og roligt ud med lidt chill med Morten inden vi tog bussen ud til Louise med alt vores lort for at køre til Herning i Louises dyt-express!

Fredag skete der ikke det store for mit vedkommende, da jeg bare hyggede i civil-tøj og gik tidligt i seng fordi jeg var bombet. 

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Lørdag var dog store cosplay-dag hvor jeg havde Techna på fra Winx sammen med de andre piger! Det var super fedt, da rigtig mange genkendte os og man hørte en sagte hvisken der sagde 'ååh, det er winx, de cosplayer fra winx', så det var meget sjovt.



Mig og Kristina da vi var ude og tage billeder af hendes flotte Goku-cosplay fra Saiyuki

 fan-fab på Momoko og Ichiko fra Kamikaze Girls! <.3

dyrk lige hvor 'flotte' mine sko blev xD 
lol!

Der var også DKos-panel hvor folk kom med gode forslag til artikler/tutorials som jeg kan give mig i kast med sammen med de andre.


Bagefter skiftede jeg til Pandas Harley Quin som jeg havde lånt. 
Jeg havde det på under cosplay-showet lørdag aften, som også var rigtig godt! Det var virkelig sjovt, og jeg fandt ud af hvem jeg ellers skulle med London til til MCM expo :3
 Resten af natten tilbragte jeg med Morten og Panda hvor vi fjollede til disney-musik, spillede, tegnede og slog vejrmøller xD Woop woop!

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Søndag var store billed-tagnings dag for mig, da jeg både havde et lille shoot med drengene som Batman og Robin (jeg har vist ikke måttet sige noget om det før, men jeg har syet et Batman og Robin cosplay til Morten og Smølf op til SVS)
Batman and Robin saves the day!
Og et kæmpe shoot med en stor Ed, Edd and Eddy gruppe! Der var bare alle karakterene, og de var super friske på billeder :'D 
seje børn!

Og så var Sabine og Lea da også med, de hardcore piger! De har lige været i Kina og vinde en kæmpe international konkurrence. Lolhey!
 
disneyklokker


Bagefter var der hobo cosplay som mig, Kristine og Morten bare styrede for hårdt! 
 Lumier fra Skønheden og Udyret

 Ariel fra Den Lille Havfrue. Disney all the way!

Vi vandt nogle flotte hobo-diplomer som jeg vil hænge op med stolthed x'D fordi jeg er ret så hobo.

 Og så gik turen tilbage til Aalborg i Dyt-expressen med Louise


Tak for en smadderhyggelig SVS-con endnu et år, til de smukke og dejlige arrangører og til alle de venner som gør det til et dejligt sted at være.

I løbet af ugen skal jeg gå i gang med mit længe ventede Leonardo-cosplay (So excited!!), gøre klar til fest fordi jeg fylder 20 år og arbejde en liller bitter smule.