søndag den 28. april 2013

weekend med venner

Selvom jeg skulle arbejde i den lille bededags-ferie der lige har været, så insisterede Panda på at komme på besøg i de dage. Og jeg må indrømme, det er jeg glad for at hun gjorde! Trods at jeg skulle arbejde en stor del af tiden, så var det rigtig hyggeligt at have nogle at komme hjem til at hygge med! 
Morten crashede også den forlængede weekend over, og det var skønt med lidt liv og selskab i lejligheden.
Lørdag formiddag tog vi ned i byen til lidt shopping fordi Smølf skulle have nye sko og jakke til foråret, hvilket gik overraskende hurtigt og smertefrit! Selv fik jeg købt en virkelig behagelig baseball-trøje, nogle søde armbånd og en lækker skjorte-top til sommer. Jeg er så klar på det varmere vejr!

Søndag formiddag smed jeg dog Panda på en bus, da jeg havde en anden aftale med Sabrina og et cosplay. Hun ville gerne lave Venellope fra Wreck It Ralph til SVS-con, og jeg ville rigtig gerne hjælpe med det! 

Og vupti, vupti, efter en hyggelig dag med lidt musik og fjollen havde vi lavet hele hendes cosplay. Og hun er herresød i det! Min egen lille Ferreo Roche von Schweetz.
Til aftensmaden kom Per også over og beundrede mit bagværk, da jeg havde bagt boller til en omgang grøn linsesuppe ~ 

Og så står SVS-con jo for døren, hvor jeg endnu ikke har modtaget en dragt som jeg skulle bruge til mit nye cosplay til connen. Mit liv. Men ellers går det hele jo nok

torsdag den 25. april 2013

film og vinger

stemningsbilleder fra livet ~

Pokémon-Smølf, blomster fra Fakta, Morten der fik en syning 101, og så har jeg købt AC brotherhood (og næsten gennemført det)

 ♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

I lørdags var jeg til Kitas chibi-arrangement: game-night. Jeg blev ikke super længe, men det var rigtig hyggeligt, og jeg fik spillet lidt mariokart med morten, stepmania med div. og kinect med Kristina :b
jeg tog hjem med Sabrina at sove, da vi begge skulle møde på arbejde søndag morgen kl 7, men så skete det at jeg blev sendt hjem fra arbejde allerede kl 9. 2 timer, hvad kan jeg bruge det til?
men altså, så havde jeg en superhyggelig søndag med Zumba, Smølf, og om aftenen Kristine med Asterix og Obelix samt hjemmelavede hygge-burgere!

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

tirsdag aften var jeg i biografen med Smølf og se Oblivion!

Jeg vil sige, jeg havde ikke nogle specielle forventninger til filmen, men den var rigtig flot! Ikke super spændende med det mest varierende plot, men alligevel med en lidt 'sjov' historie og flotte landskaber ~

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

onsdag blev det til cosplay med Kristine og Tøsen, og madaften hvor Morten også svingede forbi og spiste medister og crossainter!

jeg fik lavet mine Techna-vinger:

er de ikke fine? Som en ægte Cyborg! Så mangler jeg bare at modtage mit bodysuit så jeg.. I ved, kan lave resten af kostumet :'D Det bliver skidegodt!

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

og så. Ja, jeg er også blevet klippet og farvet i tirsdags. Det blev lidt gråt, men mon ikke det går? Tilbage til det meget korthårede liv!


lørdag den 20. april 2013

I køkkenet, heyho!

 outfiiit

 

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩
 
Er det allerede snart maj? Har jeg virkelig snakket med kunder som skulle til konfirmationer? Tiden flyver virkelig!

Sidste onsdag havde jeg en lille hygge-formiddag med mig selv som hed med Emma i køkkenet:
 chokoladeganache

banankage med chokoladestykker til køl

kagen skåret ud - så var der rester til mig <'3

 smurt med chokoladeganache

betrukket med hjemmelavet fondant ~ 

og færdigpyntet!

verdens flotteste chokoladeskrift! x'D eller noget.

Resultatet endte ud i en kage af Mortens Sad Bunny Face, fordi vi havde inviteret ham over på hans fødselsdag om torsdagen. 
(Sad Bunny Face er et 'stort' indiespil han arbejder på/hans baby)

Jeg havde inviteret Kristina over til at hjælpe med at spise den, og han blev heldigvis rigtig glad for den <'3 Worth it :'D det er også lang tid siden jeg har bagt en customized kage til nogen! Det var virkelig hyggeligt at gøre. Tror også jeg bager en til min egen fødselsdag, høhø!

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Fredag var jeg med Kristine og Louise ude på roadtrip for at lave et interview til DKos 5# som udkommer 1. juni! Det var lidt pinligt at jeg skulle med som fotograf, men jeg havde efterladt batteriet til mit kamera derhjemme ^^; ups. 

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

og så lige et lille shout-out til cosplayere! Jeg bestilte en lace front wig fra Arda Wigs. Den kostede godt nok 400 kr. med shipping, men den var det værd! Den er virkelig lækker kvalitet og kan styles til rigtig meget, vil jeg vove at påstå. Farven er også superb. Så de kan anbefales



fredag den 12. april 2013

livet

DKos 4# udkom 1. April! :D 


Bladet er også kort med i DR ultras "Unik"-program! Se det her

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

seriøst, jeg har ikke opdateret længe. Gætter på at livet bare kom :b Arbejde, venner, projekter og whatnot.
Hvad har jeg lavet? ja..
jeg har været til Kita-træf, som kan læses om på Kristines blog, Saschas blog, Tøsens blog og Sabrinas blog!

Jeg var loli om fredagen
ja, det er faktisk det bedste loli-billede der er taget af mig


og Akane med lånt paryk om lørdagen
og jeg vandt kinect-konkurrencen igen i år ~

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Jeg har passet Smølf nogle af dagene hvor han har været syg, og så har Morten været meget ovre og hygge med diverse ting. Han har lånt mig mario kart 7, så det får jeg også spillet en masse xD
Kristine var også ovre i går og lave cosplay og vi fik næsten 100% lavet hendes SVS-cosplay Ö power on!! Jeg venter nu bare stadig spændt på min heldragt der gør jeg kan komme videre i livet..
I weekenden skal jeg sy mere cosplay, og hvis jeg er heldig bliver jeg færdig med mindst ét af projekterne x'b Og så er jeg gået for alvor i gang med to nye (fundet referencebilleder, købt parykker osv.)

Igår aftes var jeg dog inde på transformatoren med Kristina og se 3. stop fra Gug! De var hylende morsomme, og jeg skal helt klart med igen!!