fredag den 29. juni 2012

student anno 2012!

puuha.. seriøst, puha. Så blev jeg jo også student sammen med de 380 andre fra Silkeborg Gymnasium. 


Jeg havde min sidste eksamen tirsdag d. 26/6, hvor jeg var oppe i Engelsk og sluttede af med et fint 10-tal. Nu tænker i nok "pff, 10 i engelsk" - men det er på A-niveau, så karakteren bedømmes på din analyse - ikke på dit sprog (du kan stadig få 02 selvom dit engelsk er smukt og flydende).


Efter eksamen gav min mor mig huen på, og resten af den lille familie og Smølf kørte mig ned i indelukket (et smukt område) hvor de satte alskens god hjemmelavet mad på et picnic-bord og gav mig gaver <3 Mine forældre gav mig en flot ring, min søster en disney-DVD : D
og jeg fik 3 lange røde roser af familien og Camilla

og Torsdag - dadadaduuum - stod den første studenterkørsel! whoop whoop! Vi startede kl. 7 om morgenen hjemme ved en med morgenmad, kørte kl. halv 9 og ellers bare derudaf indtil 6 om aftenen. Det var smadderhyggeligt, og virkelig sjovt at opleve alle klassekammeraternes hjem og familie. Og opleve at være fuld så tidligt på dagen. altså.

 her ses der en hulens masse studenter nede på Torvet hvor der blev danset rundt om en statue af Drewsen, Silkeborgs grundlægger.

 
mmh, vi fik slushice med vodka i et sted. Så vi fik allesammen blå tunger. Set her med Jonas, til højre med Louise

 ♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩
 
I formiddags var jeg så oppe på Gymnasiet for allersidste gang for at få mit eksamensbevis til en rigtig flot dimension. Så er man 100% student, med bevis og det hele. Imorgen skal jeg så studenterkøre igen (vi har valgt at gøre det over 2 dage), og næste fredag kommer mig og Kristines studentergilde.

søndag den 24. juni 2012

Skt. Hans

så blev der fejret Skt. Hans herhjemme! Det var en rigtig hyggelig dag med tradition. 

Jeg har altid fejret Skt. Hans med min familie og venner af familien ude fra Lysbro. Vi plejer at holde det ude i Lysbro med KÆMPE bål, men i år valgte vi at invitere festen hjem til os selv.
 
Om eftermiddagen ankom gæsterne, og der blev spist lidt kage jeg havde bagt og vandmelon. Jeg havde inviteret Mikki og Panda som mine to udvalgte gæster udover Smølf, da jeg synes det er sjældnere at jeg faktisk hænger ud med dem begge to. 

Senere blev grillen tændt, og der blev indtaget masser af dejlig mad ^^ 

senere på aftenen tændte vi så bålet med den heks på som mig, min mor og Panda havde lavet, og vi sang nogle traditionelle sange til min fars guitarspil. 

Vi brugte en del af mine skolepapirer til at starte bålet :'D hejhej kvantemekanik og spanske notater!

det dejlige syn af min fysik-rapport om det frie fald der bliver revet i stykker

Hvordan heksen blev brændt, the short tale of the skanky witch:

Mens bålet brændte sang vi midsommervisen: 
 
hvorefter min far han free-stylede Hound Dog fra Elvis fordi hundene gøede med på vores
 sang:
 
 
Da de voksne så var færdige med at kigge på bålet, fortærede vi "unge" to poser skumfiduser vi ristede over bålet, og bagefter blev vi småbørn ude i skoven hvor vi fandt nogle gode klatretræer. 

Så nu vender vi snuden mod mørkere nætter igen!
Jeg håber alle andre også havde en god Sankte Hans!

over and out ~ <3

tirsdag den 19. juni 2012

at være pokémonmester

min uge har ikke ligefrem været vild interessant, eftersom jeg bare har læst en smule og dvasket. Jeg er igang med et hemmelemmerligt cosplay projekt som jeg bruger en smule tid på.. Det er ikke det helt store, men lidt tid tager det da. Jeg ser vildt meget supernatural med Smølf, og jeg har selv set næsten hele Avatar: The last airbender igennem i min læseferie :b Det var Legend of Korra som tændte lysten til at se serien igen, og i fremtiden tror jeg godt at i kan regne med at se et Korra-cosplay fra mig. Jeg har bare forelsket mig alt for meget i hende og serierne generelt.

Men i søndags blev det dog til en smule fis og ballade da Panda kom og legede med mig. 
Jeg fik lavet min helt egen (red, smølfs) pokemonkasket til et fjolleprojekt med Tøsen:
Smølf vil nu gå ud og blære sig over sin nye pokémon-kasket til alle sine venner. Like a baws.

før og efterbilleder:

jeg laver nok en lille fjollet tutorial med det på et tidspunkt.

Panda lavede sin maske til Harley Quinn efter en tutorial jeg havde set på tumblr, og det gik smooth ~ vi brugte wonderflex, gennemsigtig neglelak og akrylmaling. 

Jeg lavede også en maske.. Høhøh

Vi lavede også en heks til vores Skt. Hans bål på lørdag! Hun er så pæææn

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Mandag morgen tog jeg så op på skolen for at trække min historie 24-timers eksamen, og jeg har ALDRIG været så meget ude at skide før på gymnasiet. Værste. Emne. Ever. Danmark i 1800-tallet, rent politik. 

Og da jeg kom op på skolen tirsdag for at fremlægge kom min spansklærer for at overvære min eksamination (hun er ved at uddanne sig til historielærer), og jeg var lidt pinligt berørt over at hun skulle se mig i et emne jeg var så usikker i. Men alt endte lykkeligt, og jeg fik et solidt 10-tal. Halleluja, kom an dumme grundlov og provisorietid!
Resten af i dag skal så forløbe med træning, svigermor og avacon-møde.

onsdag den 13. juni 2012

YEEAH.. YIIRRH!! Jeg har ikke kunnet fungere ordentligt det meste af mandagen og tirsdagen fordi jeg skulle op i mundtlig Spansk onsdag formiddag. MEN JEG FIK 10!! Jeg tænkte bare "alt over 02 er en sejr", og så fik jeg 10. Er ubeskriveligt glad. I må aldrig nogensinde snakke spansk til mig igen :C
Jeg trodsede en mavepine og tyndskid onsdag morgen og fik alligevel 10 til en eksamen i et sprog jeg taler meget meget gebrokkent og ikke specielt flydende. 

På mandag skal jeg op og trække historie til en 24-timers til tirsdag, den efterfølgende torsdag er der fysik og tirsdag ugen efter er der engelsk. Ingen af de eksamener frygter jeg alt for meget da jeg plejer at begå mig fint. Så skal det bare blive spændende HVOR højt et gennemsnit jeg kan snige mig op på, indtil videre er det jo godt derop af.

das var das. Skulle bare lige give eksamens-info. Nu vil jeg svælge mig i Avatar: The last airbender, Eragon-bøgerne og måske senere lidt gaming. 


søndag den 10. juni 2012

læse læse læse



Her sidder jeg så, mandag morgen kl. 7 og er ready eddy til at læse op til eksamen! Det har jeg gjort stort set hver dag i sidste uge med Julie, bortset fra at vi da også træner i fitnessworld om morgenen inden vi starter. Vild ungdom!
Jeg har dog holdt en god lang pause i weekenden, fordi jeg var oppe og arbejde på gymnasiet lidt i fredags, hvorefter jeg var til en sommerkoncert i kirken for at høre min søsters sidste optræden i koret. Det lyder nu godt, det dersens korsang i Silkeborg kirke. Og så fandt jeg ud af at jeg faktisk kendte ikke mindre end 5-6 mennesker i koret jeg ikke vidste gik der :b
 Lørdag morgen tog jeg til Zumba i to timer med min mor og hyggede med Panda om aftenen. Med Misfits og Rupaul's dragrace <3


♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩ 
Og i går, søndag, trodsede jeg det dårlige vejr og tog til Ikast sammen med Smølf for at tage nogle billeder til det næste DKos-blad. You can guess what it isss?


Ja? Nej? well, det må i glæde jer til at se i DKos #2

fredag den 8. juni 2012

E3 - 3DS titler

Som den lille nørd jeg er, har jeg i dag siddet og set nintendos konference til E3 og den speciale konference der var til 3DS'en. Og pludselig ønsker jeg bare så mange af titlerne!



Epic Mickey - Power of illusion virker lidt Kingdom Hearts-agtigt hvor man får lov til at gå rundt og udforske/snakke med/redde forskellige disney-verdenener ^^ jeg vil virkelig gerne prøve det når det udkommer, da gameplayet giver mig helt nostalgi til f.eks. de gamle tarzan- og løvernes konge spil (og gamle supernintendo-spil <3)
I mean.. look at it!


Alle Mario-titlerne kunne jeg egentlig også rigtig godt tænke mig at prøve! 
 
Der kommer et Luigi's mansion 2, som egentlig mest tiltaler mig pga. Luigi. Han har altid været min favorit når jeg spillede mario kart, super mario land, super smash brothers og mario party.

Paper Mario - Sticker Star virker til at have et virkelig sjovt gameplay som jeg virkelig gerne vil prøve * w* alt foregår i stickers, og der skulle efter hvad de har fortalt være rigtig meget at udforske. Hele stilen tiltaler mig også rigtig meget, og den minder en smule om little big planet, og så alligevel ikke.
Udover de to titler kommer der så også new super mario bros 2 som bare virker som en god fortsætter til alle de andre klassiske mariospil.

Så er der det nye kingdom hearts spil ved navn Dream Drop Distance som jeg synes virker som en rent faktisk god efterfølger til PS2-spillene frem for mange af de andre som, efter min mening, ikke har været voldsomt relevante :/ her introducerer de klokkeren fra notre dame, den nye Tron-film og spillet The World Ends With You. 

til sidst til 3DS'en er der scribblenauts unlimited hvor de bare har færdiggjort alle features til Scribblenauts. Det går ud på at du skal løse små opgaver med ting du skriver i et felt som så vil dukke op på skærmen (f.eks. kan du skrive bæver hvis du skal fælde et træ, og så kommer der en bæver). Det første spil var virkelig sjovt, så det ville bare være fedt at eje det færdige færdige produkt.

desværre blev ordet "Zelda" kun nævnt en enkelt gang, og det var som et mini-spil til noget der hedder Nintendoland til den nye WiiU-konsol :C Den store titel i år er Pikmin 3 (hvilket også er godt!), så det kan godt være vi skal vente lidt på at få mere at vide om nye zelda-titler. Det er virkelig ærgeligt at jeg langt fra har råd til at købe alle de spil jeg gerne vil spille, men må finde på at spille nogle af spillene alligevel!

Nintendo-Geek out!