tirsdag den 28. februar 2012

og så opdagede jeg lige at jeg ikke har opdateret (eller overvejet at opdatere) i over en uge. Og det er ikke fordi jeg har haft travlt med noget vigtigt, arbejdet på cosplay (eller andre kreative projekter) eller arbejdet. For jeg har ikke et arbejde. Det er heller ikke fordi jeg har haft mange afleveringer, eller fordi jeg har haft lange skoledage.. næh.. eller haft travlt i weekenden.. næh.. :b

MEN! Jeg har da været til en fødselsdagsfest oppe i Aalborg! Astrids og Saschas fødselsdag, hvor vi blev inviteret ind til en temafest i "Cirkus Sastrid".
 se indlæg om det, her, her og her
Og elskede lille søde Sabrina rendte rundt med et analog kamera <3 nogle af hendes hyggebilleder:

Mig og Kristine sov ved Louise fra fredag til søndag, og det var så hyggeligt at jeg også glæder  mig til at gentage succes'en til Kita. 

 ♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩  

Men UDOVER denne dejlige fødselsdagsfest har jeg intet spændende lavet. Jeg har gennemført mit Skyward Sword-spil. Og jeg har gennemført God og War 1 med Smølf. Og jeg har nu set 9 sæsoner af Scrubs. Og jeg har nu spillet ca. 10 timer Pokémon Black. 
Så der sker faktisk ikke noget spændende. Jeg arbejder stille og roligt på et skoleprojekt (AT-eksamens-projekt), hvor jeg læser psykologiske teorier, afhandling om Søren Kierkegaard og science fiction. 

Nu skal jeg ned i byen sammen med Kristine og hygge. Vi skal sidde sammen og arbejde på vores projekter (hun har om pesten i Athen), samt spise nachos på Humleshock.

NumNum!

torsdag den 16. februar 2012

vinterferie = all the coziness.Vi hjalp hinanden og hyggede med at sy noget af vores elverfolket-cosplay som vi skal bruge til SVScon. Jeg skal være Spejder, Kristine skal være Tylla, og Anna skal være Morgendug (hvis man har læst serien, ved man at det betyder at vi skal cosplaye et trekants-forhold). 
Udover at lave cosplay, så vi "Quest for Camelot", spiste på McD, spillede kort og snakkede.

Billeder fra Kristine og Annas besøg:

værelset efter bare ca. 1 time derinde (måske 2)

Kristine der laver sine wonderwoman-armbeskyttere

Anna der sidder og crafter hendes 'fjer'

Anna der sidder og studser/reder sine 'fjer'

min proces kan også ses her 

arbejd, arbejd!

onsdagen før de skulle af sted spillede vi kort, spiste frugt/chokolade og drak te ~ 

Kristine har også lavet en vlog om det som i kan se her.
Tusind tak for nogle hyggelige dage, piger! glæder mig til at se jer igen  ^^
 
Efter de var taget hjem, fortsatte jeg på mit eget kostume, og jeg mangler kun mindre detaljer (som f.eks. hele parykken, linser, at blive færdig med sværdskeden, og at finde ud af hvad jeg dog gør med mine bryster i tunikaen)
Min nuværende proces:


 er godt tilfreds med resultatet indtil videre!

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩  

Senere på aftenen kom Smølf, og han har været her indtil her tidligere i aften. Vi har bagt en bryllupskage, drukket god varm kakao, set Sherlock og spillet Skyward Sword.
Imorgen tidlig kommer Panda over for at hygge, og om eftermiddagen tager jeg til Ålborg hvor jeg skal være indtil søndag for at fejre Sascha og Astrids fødselsdag, og hygge med Louise og Kristine.

lørdag den 11. februar 2012

 ferieeee! Igår hjalp jeg min søster med at flytte ud til hendes nye værelse i byen. Det bliver lidt underligt at hun smutter, men vi har aftalt en ugentlig maddag hvor både hende og Smølf kommer og spiser med

jeg smuttede lige forbi en genbrug på vej hjem fra træning i dag, og jeg fandt denne skønne ting til 10 kr!

den kunne ikke lukkes, så jeg tilføjede lige en tryk-knap og en sort sløjfe af silkebånd. 
it will be used for my pretty days. Which is not today.

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩  

har jeg allerede sagt at jeg synes det er lidt trist at gymnasiet snart er ovre? Jeg kommer sådan til at savne disse to fjollehoveder som jeg ser mest til i min klasse:
 dette billede er taget under en af deres mange slåskampe efter at Julie har spist sukker, og Jonas har fået sovet for lidt, men gjort det op med en god kop cappuccino.

og det her er så mig når jeg er serious business deroppe:

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩ 

På mandag kommer Kristine og Anna over for at sy elverfolket-cosplay, og det bliver dejligt med selskab og godt humør i huset!

 god vinterferie allesammen (dem som har det i hvert fald)

tirsdag den 7. februar 2012

Endnu en stille weekend, endnu en.. Jeg har været ude og købe en sofa sammen med Smølf til vores fremtidige lejlighed, hvorefter vi gik en tur i skoven.. Hvor Smølf fandt en kælk. 

i need say no more

 

det var bare dejlig blå himmel og kulde ud over det hele. Lørdag aften sagde bilen at der var minus 15 x_x nogle gange er det bare træls at vide man er et cykel-menneske.


♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Og nu har jeg også lavet min dolk til mit Spejder-cosplay! 

og gennemført Ocarina of time til 3DS'en. So sad :C

fredag den 3. februar 2012

Det er vildt hvor meget en almindelig hverdag kan fortære ens ressourcer :C Jeg har slet ikke energi til at træne så meget som jeg egentlig gerne vil.. endte endda med kun at danse én time i mandags istedet for to, udelukkende fordi jeg havde lidt kvalme og bare ingen energi.
Men på den gode side, så har jeg hængt dejligt meget ud med Kristine og Smølf den her uge! I mandags tog mig og Kristine spontant ned i byen, og hun endte med at give fastelavnsbolle og kaffe på biblioteket




biblioteket er nemlig lige blevet bygget helt om, så nu er det bare et mega fedt hæng-ud sted! Som vi helt sikkert vil benytte os mere af i løbet af vores AT-forløb.
Tirsdag spiste jeg hjemme ved svigermor, Heidi, igen og mødte hendes kærestes børn. Meget hyggeligt! onsdag fandt jeg ud af mit AT-emne, lavede fysikaflevering med Julie og spillede brætspil med Kristine, Smølf og Jens. Torsdag tog jeg op til Panda og fik farvet hår, hvorefter Smølf kom og spiste med igen, og jeg viste ham 1. episode af BBC's Sherlock. He loved it


♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

undskyld mig, mens jeg går ned og henter min alt for sene morgenkaffe, der har resulteret i at jeg har været tæt på snappe hovedet af alle der kom inden for mit synsfelt i morges.
folk der ser at jeg blogger i timen i stedet for at følge med i fysik: