søndag den 29. januar 2012

sne, overskud, varme, chokoalde, hygge, kaffe, lektier, Kyle Andrews









♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

i denne weekend har jeg holdt gyser-aften igen sammen med Mikki, Panda og Smølf. Denne gang så vi først "Shutter" (som jeg havde set før, men den er stadig mega god) og "paranormal activity". Det var hygge som altid med god mad, snak og rundstykker næste morgen. Resten af weekenden var jeg også bare tyk indenfor, og det bedste har bare været at sidde og kigge ud på sneen dale fra himlen. 
Det er så smukt.. 
jeg elsker sne

torsdag den 26. januar 2012

de gratis goder

Det er træls at være fattig og have en dyr hobby, for ikke at nævne flere. Jeg er 100% sikkert den eneste som ofte ønskede at jeg havde flere penge, men hey! Så slemt er det jo heller ikke. Det er bare trist at skulle blive nødt til at vente med at købe ind til at kunne lave ens hobby fordi der ikke er pengene til det lige nu * 3*

Og så må man jo fornøje sig med de gratis goder i livet!
Som f.eks. at tage billeder af det man synes smukt...
 solopgangen en af dagene fra vores vindue i stuen

 ☆ ☆~~~~☆ ☆

eller at se en ny TV-serie som man gerne ville give en fair chance, og så faktisk ende med at elske den!

 ☆ ☆~~~~☆ ☆

eller spille det spil som man har lånt af sin veninde

 ☆ ☆~~~~☆ ☆
eller lave på det cosplay som man faktisk kan arbejde på lige nu

 ☆ ☆~~~~☆ ☆

eller drikke en masse te mens man har lange hyggelige snakke med ens familie og/eller svigerfamilie

 ☆ ☆~~~~☆ ☆

eller bruge det dér fitness-kort som man nu har investeret i flittigt. 

eller prøve at se nye youtube-videoer
eller bage god kage til den del af ens klasse som vil hygge sammen om at skrive blå bog efter skole
eller bare cykle en ekstra tur
eller kigge på møbler til ens fremtidige lejlighed
eller læse Harry Potter igen
eller bare lytte til noget beroligende musik med lukkede øjne

 ☆ ☆~~~~☆ ☆

just remember folks
life is awesome...

tirsdag den 24. januar 2012

I lørdags brugte jeg dagen på at lave noget Link-cosplay og hygge med Kristine om formiddagen inden der kom gæster hjem til mig.
Gæsterne bestod af Sascha, Kenny, Tøsen og Louise
Jeg lavede mad sammen med Kristine, og fodrede resten af de sultne mennesker inden vi skulle ind og se Batman Live  i BOXEN i Herning * A*

 scenen fra hvor vi sad


taking pics for the facebook like a baws

 all the girls ~  


Jeg vil sige at det var SUPER flot visuelt. Effekterne var virkelig vilde, og alle kostumer og scene-props var bare virkelig gennemførte. 

 Jeg elskede virkelig skuespillerne til Robin, Harlequin og Jokeren!

 
we are... Batman and Robin!
billeder taget af Sascha

Dog kunne jeg ikke lade være med at være en lille bitte smule skuffet over den tydelige manglende funktionalitet i Batmans dragt under kampscenerne ^^; det var tydeligt at han havde for svært ved at bevæge sig til at kunne gennemføre en ordentlig kamp.
MEN DET VAR STADIG MEGA GODT!

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩
til sidst, en lille fun fact: 

"Interestingly, Link bears a resemblance to Peter Pan, as they are both elf-like, wear green clothing, fight with swords, and are sometimes accompanied by a Fairy."
kilde: Zeldapedia

fredag den 20. januar 2012


smukke dejlige Panda fra vores Just be Friends-shoot.

JEG HAR FÅET NY FRISURE 8D
 and i luv it long time!
det er en lang, bred 'hanekam' ~
So. Imorgen er der BATMAN LIIIIVE!! Og noget om noget hemmeligt jeg forhåbentlig kan afsløre snart. God weekend alle sammen!

mandag den 16. januar 2012

mmh, dejlig skøn weekend jeg har haft mig! Fordi jeg var så fornuftig at lave min værkanalyse i juleferien, har jeg slet ikke skulle tænke på den i weekenden ligesom resten af mine klassekammerater = 3= feels good! Så jeg har hygget med min familie, trænet både lørdag og søndag, spist sushi og set big bang theory med Smølf, hentet møbler til mig og Kristine, og sidst men ikke mindst råhygget med Kristine ved hendes bedstemor som lavede æblekage og boller til os.

mig på vej over for at hente Kristine:
driving like a swag! (solen stod lavt)

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

cosplay update på Link:

støvler:
 tjek!

Sværd:
tjek!

skede:
.... 70% tjek!

bælte:
tjek!

mangler: alt der kræver stof (trøje, tights, kofte og hue), skjold og handsker. evt. en fe i en flaske ;b

alt det dyre tilbehør som ører, paryk, linser osv:
 i got nothing
And no money to buy it for. Og fra nu af kommer Spejder også i første række! nemlig >:C skal ud og købe stof til ham her i starten af februar sammen med Kristine, og vores ører (nemlig, vores. vi er 10 mennesker i gruppen nu!!) bliver bestilt i februar også. Økonomisk kan jeg slet ikke finde ud af at tænke på paryk og linser =  x=; fuh.

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Nu tager jeg over til Smølf og ser Harry Potter, bliver op til sent (I can do it!), og nyder at jeg har verdens sejeste skema imorgen.

fredag den 13. januar 2012

I tirsdags var jeg ude og købe læder ind til mit Link-cosplay i læderiet  * w* yumyum, 210 kr. råt ægte læder! Glæder mig til at gå i gang med alle bælterne, støvlerne og handskerne med mine små grabber!

og jeg er næsten færdig med sværd <3 jeg skal bare have lagt den sidste maling. God, latex er en bitch!

 og apropro læder, så har jeg fået syet min sorte lædernederdel om til en lolita-nederdel! jeg har gerne villet gøre det i lang tid, og fik taget mig sammen til det engang i sidste uge.

 

Synes den er blevet rigtig pæn, men desværre er jeg lidt i vildrede med hvad jeg kan koordinere den med :/

anywho! den her uge er én af de uger hvor jeg bare har storsmilet hver dag, og bare været glad for at være til. Elsker i ikke også den slags dage/uger? Alt går ikke helt som jeg havde planlagt, men jeg er overbevist om at det nok skal blive fint alligevel i sidste ende. Imorgen skal jeg ned og spise lækker sushi-buffet til frokost sammen med Smølf, nomnom! 

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

og så har jeg modtaget mine nye piercinger ~ endelig har jeg fået en læbering i passende størrelse, som fra starten var det eneste jeg egentligt ønskede.


♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

og nu, hør noget glad musik! God weekend allesammen ^^

lørdag den 7. januar 2012

Yessir, nerding time again! Så langt er jeg nået med Kida på nuværende tidspunkt:

 synes det er rimelig okay, men det skal selvfølgelig stryges diverse steder på nederdelen. Så er det bare, at jeg er super meget i tvivl om hvordan jeg skal lave hendes arm-ring og hendes ankelringe. Nogle som har forslag? Vil gerne have de ser så ægte ud som muligt, men alle de 'smykke'-metoder jeg plejer at bruge, er enten ikke særligt holdbare eller vil se klumpede ud.

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

and then, mmmmh! Jeg er tilbage i skole igen. tidligt op, og mindre overskud til at træne fordi jeg i forvejen skal cykle 11 km
so now I dance off a lot! 
Synes danse-træningen er dét som er lettest at overskue når ens krop ikke er ved fuldt helbred, og man ikke orker en hård træning. Dog vil jeg begynde nu at tage til Thai-bo fast hver tirsdag, da det både er sjovt og hårdt efter min mening. Hvis andre overvejer noget som er både sjovt og hårdt i fitness, så vil jeg varmt anbefale det!