søndag den 27. november 2011

Det smukke efterår lige i øjeblikket..
 Taget på vej til Fakta 

☆☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆☆ 

Well, om sidste uge hjemme ved Smølf meget mere end sædvanligt:

 Assassin's Creed Revalations og Skyrim, special editions. Vi nyder at spille det sammen igen n _n 

og ydermere, så havde jeg jo glædet mig sådan til Zelda: Skyward sword, ik? Jeg kom til at købe game guiden! >:C Så jeg deltog i en lille konkurrence som coolshop har kørt på facebook, og.....:
 HELL YEAH! jeg får spillet alligevel. Og til en pris af GRATIS! Det varmer mit SU-hjerte <3

 ☆☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆☆ 

I fredags var der Galla oppe på gymnasiet, og vi havde valgt temat "Grækenland". Jeg lavede Mousaka sammen med Julie til madbordet, og vi åd os allesammen en mavepine i al den lækre mad!
lille uddrag af dekorationen. Vi havde 'stjålet' nogle statuer fra c-gangen hvor Græsk-latinerne holder til ;D
 Der er en stor tradition for at smugle alkohol ind til Galla, fordi det simpelthen er så dyrt at købe derhenne! Vinderen af smuglingen blev dog Charlotte som havde kommet ASTI i en remouladebøtte? :'D det var så sjovt at se folk sidde og drikke af en remoulade-bøtte. Adbad. 

 Kære Julie havde været mega hardcore og skrevet en sonnette til vores Engelsklærer som hendes invitation, og en spansk invitation til spansk-læreren. Det var meget hardcore gjort, og lærene var også vildt glade for dem. 

☆☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆☆ 

Lørdag var jeg ude og have et mindre shoot med Sascha og Panda i vores Katamari-cosplays. Louise kom og var assistent, og Kenny var chauffør :b vi nåede ikke så langt før det begyndte at pis-regne, men hvad kan man gøre? Jeg må desværre ikke lægge billederne op før Cosmag har udgivet dem, men så skal de nok komme xD
 Om aftenen holdt Kristine sin 18-års fødselsdag, og det var bare så hyggeligt <3 jeg kender jo alle som hun kender, så jeg føler mig altid så dejlig tilpas med at gense alle vennerne. 

Jeg er glad for at hun blev så glad for de gaver som jeg havde været en del af, og Marie-Louise var også helt overvældet af den cap som mig og Kristine havde købt til hende i fødselsdags/julegave :'3 feels good, man!
Alle kristines mange gaver ~

matematik lagkage x'D wth..

Jeg stod og var vaffel-mama en del af aftenen, omnomnom. 

☆☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆☆ 

Idag er det jo så 1. søndag i advent, og jeg fik min første gave! ^^
 kagedåser! igen xD jeg har simeplthen så mange efterhånden fordi folk synes det er så meget mig at de forærer dem til højre og venstre <3 det er lidt sjovt n _n

min lille samling:
gæt hvad min mel, sukker, småkager, rasp og andre mærkelige ting i mit fremtidige køkken vil blive opbevaret i? 

jeg har også en reseveret mega-dåse i Nibe sammen med verdens bedste brunkage-opskrift *A * nomnomnom!

Og så er der jo Loli-meetup på lørdag! so I'm ready:
afslappet vinter-loli, go.

fredag den 18. november 2011

Efter det sidste indlæg jeg skrev har vi fået så meget positiv respons online på vores katamari-act at jeg er helt rørt :'3 det er super dejligt at folk lige skriver hvis de kunne lide det  
Så får man lige selvtilliden i orden! 

☆☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆☆

Denne uge er der ikke sket det store, da jeg bare har haft lange skoledage og SRP-bøger som skulle læses. jeg er gået igang med at se animeen No. 6 
 Som er overraskende god synes jeg. Den handler om en moderne by som hedder 'no. 6' hvor man skal være en del af systemet for ikke at blive smidt ud. Har kun set 3 afsnit, men skal nok få set resten. Den er kun på 12 episoder.

☆☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆☆  

Derudover skal jeg spille det nye Assassin's creed spil som Smølf har købt * w* jeg har spillet meget lidt, men skal nok sidde og savle over det en del af weekenden. Jeg føler at jeg mangler lolita-inspiration til et kommende meet-up her til december, men mon den ikke når at komme..

og har jeg husket at sige ASSASSIN'S CREED!! ?

og om mindre end en uge skulle jeg gerne modtage ZELDA: SKYWARD SWORD

is like..


ses om meget lang tid! (eller faktisk ikke.. har flere begivenheder at berette om i næste uge)

mandag den 14. november 2011

J-popcon 2011 - flasback

Så! så er weekenden ovre som man har 'frygtet' så længe. Alt er veloverstået og intet gik så galt at det ikke kunne reddes og smiles af bagefter :b Det startede godt ud med at vi kørte til København kl. 4 og var fremme ca. kl 8. Mig og Panda var cosplay-VIP's og måtte springe køen over ;D (tusind tak Thisted). Vi sov ved Mikki's søster, Kimmie, i Herlev, og det var SÅ hyggeligt ^^ 

  jeg elskede det mad-hatter cosplay * w*

lørdag gik min dag på vores cosplay-act (og at savle over alle de andres cosplay). Det var et show uden lige endnu en gang, og alle dem der vandt havde virkelig fortjent det! : D Vi vandt ikke noget, men jeg har lært en masse ting jeg helt sikkert vil tage med mig til næste gang.
 folk har ikke engang gidet tage billeder af vores act xD fail! (det tog et godt stykke tid at finde ét album med billeder af det)

On the top of my mind er de acts jeg fandt mest mindeværdige: Princess Tutu, Devil may cry (et spil jeg egentlig også vil prøve nu), vocaloid (med meget kostumeskift), avatar: the last airbender, og det med røde kostumer jeg aldrig kan huske hvad hedder x'b jeg overværede desværre ikke alle acts, men dem jeg så var fede!

Lørdag aften var der råhygge med venner, og sen hjemtagen med cosplay-snak. 


Søndag var der J-fashion modeshow med alle de dejlige piger, og jeg deltog denne gang i noget punklolita/v-kei/i dunno x'D
alle var søde og pæne som altid ^^

Hjemturen forløb uden problemer, og jeg fik smidt alle folk af de rigtige steder. Jeg kom hjem kl. halv 9 til et dansk-oplæg jeg skulle lave og et meget langt varmt bad. Men idag har jeg været overraskende frisk, trænet, fået SRP-vejledning og købt gaver. I aften tager jeg hjem til Smølf for at sidde imorgen og vente på vores Assassin's creed: Revelations spil.

Specielt tak til: Kristine, Panda, Mikki, Mione, Sabrina, Thisted, Louise, Ida, Astrid, Kimmie, Line (for at lege med os i Artist Alley), Risa (for at låne os noget vigtigt til cosplay), og alle andre som gjorde det til en oplevelse (undskyld hvis jeg har glemt nogen D:)

torsdag den 10. november 2011

Denne uge har jeg hygget som sædvanligt ~ 
dagens outfit:

☆☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆☆

Fordi Smølf og hans ven Nedergård har købt ind og er igang med at lave nogle live-rollsepilsvåben sprang jeg på og fik noget af deres materiale til at starte på mit eget lille projekt:
The Master Sword fra Zelda! : D som rigtigt latex-våben så det kan holde til at blive leget med n _n <3 jeg morer mig helt med at lave det, og har så også besluttet at lave versionen fra "Wind Waker" som jeg med stor fornøjelse spillede på min gamecube. Der kommer 99% sikkert også et lille cosplay til. Fra Wind Waker. So Chibi.

☆☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆☆ 

lidt trololo fra mig og panda der øver vores act:
Det ser super retarderet ud bare at tage hovederne på med normalt tøj xD men det bliver vi nødt til for at kunne øve vores begrænsede syns-felter. 

kufferten er (næsten) færdigpakket, og vi ses imorgen til J-popcon! (de der skal med ihvertfald)

☆☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆☆ 
 I don't know why I love you
I just know I can't stop thinking of you
oh, wait!
It's because you make me smile
you always make me smile!

fredag den 4. november 2011

Well well, well ~ Denne uge har været lidt kedelig og grå.
Jeg går rigtig meget og snotter for tiden, hoster om natten og føler mig generelt svækket. Jeg skal til lægen på mandag angående en kommende og gående mavepiner (altså, i mavesækken.. underligt sted) som kommer mange timer i træk uafhængige af hinanden :C
Men. Jeg har da lavet noget fornuftigt i de her dage, da jeg har brugt 2 aftenener på at redde Miones cosplay-røv ved at sy handsker og hætte til hendes Hellequin-cosplay.
Er det underligt at det bare kradser og river i mine fingre efter at få et nyt projekt mellem mine hænder som jeg kan lege med? De næste to cosplay-projekter fra min side bliver:


Kida fra Atlantis og Spejder fra Elverfolket
jeg burde nok starte med at lave Spejder, men jeg har bare rigtig meget lyst til at gå igang med Kida! de der smykker ~ skal jo også have en lysende halskæde.

☆☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆☆ 

Og så fik Smølf mig til at se en film ved navn "Stargate" fra 1994 i onsdags.

Det er en rigtig hyggelig film som jeg vil give ham ret i man burde se :b Og så vil jeg bare lige sige - især hvis du godt kan lide disney's atlantis! - lighederne er så slående at det næsten gør ondt indeni:
  • Hovedpersonerne har ens personlighed, indstilling, profession.... og frisure:
  og så handler det om at en militær organisation skal bruge ham til at tyde et oldgammelt sprog som giver adgang til en civilisation fra jorden der gik i stå for over 1000 år siden. Ydermere så ender de begge to med at blive tilbage i den anden verden fordi de er blevet forelskede og vil studere befolkningen x) hell yeah. seriously. watch it.