søndag den 29. november 2009

artistic stimulator

so ~ idag har været en effektiv søndag. Har malet alle mine hylder, gjort rent og lavet mad. Jeg er begyndt at se romeo x juliet, og nørder alt for meget MLIA ^^; Jeg kan seriøst ikke sove, hvilket er sært. jeg er en person som altid plejer at have en fornuftig døgnrytme som gør at jeg gaber kl 11.. Virkelig mystisk.. Jeg har også været kunsterisk :


endnu et stykke som lovpriser musik.. Jeg fandt også de
her deviations som jeg er helt forelsket i:


specielt dén her er fantastisk! himlen, violinen, modellen.. I approve! rock meets classic



den her har bare en fed tanke.. at tænke på musik som et drug er en dejlig teori



den her tegning er virkelig smuk efter min mening.

know what sucks? batteriet i min MP4-afspiller er gået i stykker, så den kan ikke lade op T>T den kan kun afspille når den sidder i opladeren. MY ADDICT! ;_; (skullcandy + mp4 er blevet mit permanente accersorie lige pt)

lørdag den 28. november 2009

so~ har haft en rigtig hyggelig aften/dag til Kristines fødselsdag hvor der kom en masse dejlige folk fra nær og fjern >:3 oh, det var dejligt.

så, idag slapper jeg af (igen igen) og søndag imorgen er det sørme 1. søndag i advent! jeg skal ned tidligt og købe min mors adventsgave som jeg havde glemt. det bliver 1. sæson af ugly betty som vi så skal se sammen en dag i julen ^^ hun er helt OK med at jeg pjækker og leger sy med hende. Jeg elsker min mor <3

Jeg er travlt igang med at planlægge gaver til folk og projekter. Jeg tegner ret så meget, synes jeg selv, er igang med et nyt kick som skal gøre mig bedre.

nothing much on heart.. see ya

___________________________

time is ticking, and we can't go back, my oh my

what about the world today?

what about the place that we call home?

we've never been so many

and we've never been.. so alone

tirsdag den 24. november 2009

"I must have done something right"

So ~ what's been up? Jeg har været til Galla på Gymnasiet. Det var lidt småkedeligt, så tog hjem halv 11 ^^; oh, well. Jeg så vist ret anderledes ud, havde jo farvet hår og taget kjole på. Can you notice??
before

after

_____________________________________________

also, jeg har tegnet noget igen ^^ ved ikke helt hvor det kom fra. Jeg var så stolt af den indtil jeg opdagede gorilla-armene xD

I am falling down

tumbling after you

I'm overwhelmed

tripping over simple truth

torsdag den 19. november 2009

head over feet ~

så, jeg ved ikke helt hvad jeg skal skrive om. Der sker ikke rigtig så meget x'b Jeg går på gym og prøver på at lave alle mine lektier, og dog failer jeg for det meste. Jeg har for første gang i mit liv DUMPET i matematik D: vores feedback sagde meget "okay", og dog fik vi et 00 (det var en gruppeopgave). Og idag er én af de dage hvor jeg ikke burde gå på arbejde x'b fordi idag er en af de dage, hvor alle bare er i vejen. Når der går mange mennesker på gangen, har man bare lyst til at møffe vejen frem fordi det er DEM som står i vejen og ikke dig. Ligesom i saw da en fyr kæmpede sig igennem et spindelvæv af pigtråde, uden at vide om han vil klare den igennem, fordi det kommer an på hans vilje til at leve (sygt eksempel >.<')


Jeg er ikke kommet videre med mit projekt, da jeg ikke har orket, og mangler sort lærred D: Jeg er hvirvlet ind i en besættelse af alanis morisettes' ældste cd, one jagged pill, og hører sangene igen og igen, og bliver ikke trætte af dem. Har også fundet ud af at maria mena er en god kunstner. Jeg har læst sputnik min elskede færdig på en uges tid, og er træt af at der ikke er en 2'er ._. Fundet ud af at shadow hearts faktisk er et okay fedt spil, kan nok bruge ret mange timer på det, siden der er 2 diske x'D Jeg har også fundet ud af at det snart er jul, så jeg er igang med at planlægge julegaver til mennesker, og er godt igang med at skrive min ønskeliste. Igår læste jeg neon gensis ecangelion 1, og var ved at sparke en bibliotekar fordi de ikke havde 2'eren hjemme -> det er FAKTISK en god historie ö!


Guys, I wish for moar rainbows!

_________________________________________________

har haft den her sang på hjernen hele dagen igår, og indtil videre også idag.. http://www.youtube.com/watch?v=S92U5EqyPQs

you already won me over

inspite of me

and don't fall along if I fall

head over feet

and don't be surprised if I love you

for all that you are

I couldn't help it

it's all your fault!

søndag den 15. november 2009

waay, I ordered haircolor ^o^ wuhu <3>

så er det søndag! (selvom det var fredag for et minut siden o_O), og man skal lige læse op på lektierne, tænke igennem hvad man nu skal nå i løbet af ugen osv..

I fredags var mig, thisted og Kristine inde og se dukketeater. Vi skulle have set "the house", men den var blevet aflyst af en eller anden grund, og derfor var der de tre musketeer på tjekkisk istedet for.. sounds no fun, right? MEN DET VAR AWESOME! humoren var mega genial XD
lørdag brugte jeg på at lege snotte-bjerg med Panda, og putte Kristine, og idag var jeg inde og se "den lille prins". awh, den var kær ;w; Jeg tror bare jeg har en stor svaghed for filosofiske/psykologiske børnehistorier.. Alice i eventyrland, den lille prins, kinos journey osv, er alle fantastiske historier *A* med mange flere selvfølgelig! (peter plys??)

uh, og så er jeg også begyndt på nyt projekt:
Projekt fatboy ~
Har taget fyldet fra 2½ gamle sækkestole og probbet i et hjemmesyet gigant-hylster n_n
jeg er igang med at lave betrækket, det skal være dejlig nørdet og pixel-agtigt.
Overvejer at lave noget med en stor mario-svamp på bagsiden..

like DIS

torsdag den 12. november 2009

"hey, guys.. I'm not wearing any pants!"

kender du følelsen af at der SIKKERT var noget du skulle, men du kan bare ikke huske hvad? ._.' ... jeg har skiftet sengetøj, lavet rapport.. valgt studieretning >.<' what am I missing?!
hmn.. Oh, well x'b Føler jeg blogger alt for meget på det sidste ~ Men må i vel overleve ^^
Jeg har altså alt for meget lyst til at gå ud i byen og købe mig selv noget pænt, selvom jeg overhovedet ikke har brug for det x'b Nogle søde armbånd, en mega sweater man kan krybe ned i, eller noget i den stil.. jeg glæder mig alt for meget til det bliver jul ^^ det betyder varm kakao, konfekt, brændeovn, sne, julekalender (med chokolade), julegaveshopping, nødder, glade mennesker, og alt for meget andet n_n ~ *danse rundt i glæde*
Og se lige det her nuttede billede x'D LM.C are the cutest

___________________________________


you live, you learn
you love, you learn
you cry, you learn
you lose, you learn
you bleed, you learn
you scream, you learn
jeg hører alanis morrisettes ældste cd på repeat.. den kvinde er fyldt med visdomsord

tirsdag den 10. november 2009

sådan ville jeg se ud som brunhåret >w<'' køber snart en hårfarve/går til frisøren

mandag den 9. november 2009

cosplay show

SÅ fandt jeg et upload af vores cosplay. Til forhold mange andre var det ret så amatør-agtigt, men damn, det var en oplevelse at være backstage ;b

http://www.youtube.com/watch?v=QAKr_1ABG0o
(som sædvanlig virker min com ikke til at putte video op, så i hvis i vil se bliver i nødt til at klikke på link.. sorry)

Hvordan lyder det med et loveless cosplay onstage, med artbook-design, soubi blandt publikum og noget dramatisk kamp med dans, kæder og musik? Jeg leger allerede med tanken
rush is over.. så er J-pop overstået, og det var en hyggelig nok weekend. Det var meget crowded, og fredag kom alle forudbetalte gæster ikke ind før kl. 7-8 stykker (eller senere, er ikke helt sikker) xD
Fredag morgen tog mig og kristine bussen tidligt om morgenen for at komme til København. På færgen mødte vi op med Mione, og i valby hentede Tina os og bragte os hjem til hendes kæreste hvor vi sov. Jeg skiftede til Othello, fordi der stod cosplaywalk på programmet kl 4, men det var blevet aflyst pga. dårligt vejr. Så skiftede jeg til Shin, men havde knap tid til at rende rundt på connen, da der var cosplaymøde kl 8, og vi blev holdt derinde til kl 10, fordi vi skulle finde billeder på nettet af vores figurer.. problemet var bare, at det eneste ororon man kan finde på nettet er forsiderne og bog 2, og den er ikke lavet som anime ^^; .. oh well..

Lørdag var der så cosplaykonkurrence. Jeg mødte op allerede kl 12 som man skulle, og kom ikke ud før kl halv 10 eller noget i den stil @_@' .. Første gang vi satte os klar på scenen jublede folk vildt, da ingen havde cosplayet ororon før, og den har mange dedikerede fans rundt omkring. Men de kære gophere troede ikke at vi havde et lydspor da vi havde mikrofoner, så efter et halvt minuts tid tavshed gik det op for dem at der var noget galt, og vi måtte gå ned igen.. Vi kom så op efter næste act, så det var ikke den stor forsinkelse. Det var super fedt at være på scenen, tingene gik ikke super godt, men folk grinede og synes om os. Det var FEDT *A*
Og DCS-vinderne var de sejeste.. Det bevægede mig rigtig meget, da de lavede deres "takketale", og det har overbevist mig om, at det her er noget jeg VIL. Jeg elsker cosplayscenen, og nu er jeg overbevist om at det er noget jeg vil fortsætte med. Mit hoved flyder med idéer og inspiration...
Efter alt cosplayet var færdigt, drog mig og Panda ud for at finde noget kinesisk. Vi fandt noget thailansk, hvor vi spiste sammen med nogle andre mennesker fra connen som var rigtig søde.

Søndag skulle vi hjem. Vi kom lige hen på connen, hvoefter vi skulle følge Mione hen til bussen. Så gik vi bare rundt og dalrede indtil kl 17:15, hvor vi skulle hen til bussen. Vi så konkurrencevindere og en masse amv'er fra AMV-konkurrencen. På hjemturen fik jeg spist en hel plade rittersport på egen hånd x'b num!
På stationen hvor chaufføren gav os vores bagage kom lige den sidste fornærmelse: "nej, vi har ikke fundet din mobil.. jeg fandt en hvid trøje, men det var nok ikke din, siden det var en piges!" >.<' forvekslet med en dreng uden cosplay på! HOO!
(og jeg har mistet min mobil)
jeg fik også mit studenterkort igår aftes, men jeg ved ikke helt hvad jeg skal bruge det til oO'

hmn.. De næste dage skal jeg bruge en del tid på afleveringer og lektielæsning, tilbagekigning på con (der er nogle acts jeg gerne vil gense på youtube, og så nogle billeder jeg gerne vil finde), og bestille ny mobil x'b

__________________________
vær altid ligesom Schweis! neutral og fyldt med chokolade

torsdag den 5. november 2009

ooog..

WHOOPIE \ ^ o^/ så er J-pop imorgen tidlig ~ så ser der også ud til at være styr på alle cosplays <3 jeg kom dog til at smadre Chocolats halskæde igår :b så har lavet en last-minute løsning ^^; ud af... FLAMINGO D: sowwy Kristine, de havde ikke andet. Ked af at jeg er et retaderet barn der putter ting på brændeovenen i den naive tro at det vil holde ._.;;

jeg fandt også ærteposen og spændte et gay-flag over :b så alt er godt. og fik en cd af søde ida ^^ så har også brændt lydspor. yessir! Så imorgen triller mig og Kristine sammen over til J-popcon, hvor vi mødes med Mione på færgen og så har hun elskværdigt skaffet os et sted at sove. kl 4 tager jeg over til valby hvor mig og Thisted vil deltage i noget walk-photoshoot inden connen rigtigt begynder. Så skifter jeg til Shin, og så er der stor Nana-gruppe resten af dagen :b so ~ gonna be niceness, I hope n_n glæder mig til at se en masse mennesker igen

det eneste jeg mangler lige nu, er at pakke det allersidste, putte de ting jeg skal bruge imorgen i poser osv, lade alle mine batterier op til kameraet og pakke sminke n_n yay! *danse soulja boy*


______________________________________

In shallow shoals English soles do it,
Goldfish in the privacy of bowls do it,
Let’s do it, let’s fall in love.

The dragonflies in the reeds do it,
Sentimental centipedes do it,
Let’s do it, let’s fall in love.

onsdag den 4. november 2009

j-popcon

oh, well.. nu ser der da i det mindste ud til at være sat styr på tingene. Ser ud til at vi godt kan deltage alligevel <3

tirsdag den 3. november 2009

P.S.

hov, glemte da lige en ting xD
HAPPY HALLOWEEN

Glemte at tage billeder. Men her er en ond Ole lukøje

pissed!

oh, yeah D: hvad nu når man glemmer at man skulle TILMELDE sig cosplaykonkurrencen?! man går og pussenusser med kostumer, lydspor og alt det der, når det pludselig går op for en at man ikke har tilmeldt sig. Der stod ingen frist på hjemmesiden, så regnede med at den var langt henne, men nej. Jeg sendte en e-mail tidligere idag for at spørge, og fik svaret "det er for sent, håber du vil optræde næste år"! >o< ?!?!?!?!>
*speechless*

Idag timede ellers til at blive en rigtig god dag. havde det forholdsvis sjovt på gym hvor jeg tog tidligt hjem. Jeg fandt verdens billigste yndlings j-rock, så jeg har bestilt 3 cd'er til like.. ingen penge.. og selveste ash-bunny har accepteret og skrevet til mig på facebook ._. og skriver super godt med op til flere søde japaner og en koreaner <3>

altså: en super dag.. og så så jeg også så meget frem til J-popcon. Men dét her ødelægger altså virkelig mit humør -_-;; ARRGH! jeg HADER spildt arbejde!!

søndag den 1. november 2009

udveksling bummed

jeg har lige ringet til Rotary-klubberne jeg ansøgte, og de modtog aldrig min ansøgning. dumme internet-væsen! (de står ellers som sendt i min udbakke) too bad for me D; næste år er jeg for gammel medmindre de vil give mig speciel dispensation.

5 dage til J-pop!