torsdag den 30. april 2009

Eksamener, fødselsdag, sukkerfri

fredag d. 1. maj.. Det betyder starten på en sukkerfri måned, jeg har snart fødselsdag og eksamnerne starter efter weekenden.

--

Weekenden efter SVS-con tog mig og Kristine ud for at besøge Kicky i Esbjerg, we like dat city. Jeg kunne godt leve med altid at have penge på lommen til en smule shopping.
Der var den sødeste babygris x'D ærgeligt at den var bange for os
Do tha pose! Kristine og Kicky

--

Jeg er blevet 'færdig' med Kristines sweet-loli kjole. Er meget tilfreds med resultatet, det gør mig helt stolt at kigge på. Glæder mig allerede til jeg får købt stof ind til vores sugar rune cosplay og skal sy det n_n

tirsdag den 21. april 2009

SVS-hangover


det var så SVScon 2009. Det var herre skægt x'D miss ya all, guys.


Jeg har fundet ud af at jeg skal lave en masse dansk færdig til på mandag, og siden jeg skal tilbringe weekenden med at chille ved Kicky får jeg vist ikke rigtig tid til det. ^^; og min sweet-loli kjole skal være færdig til næste tirsdag, så den skal også lige laves færdig.


Uh, se mig i dansk o_O så fik man lige 2 12-taller og en 100% rigtig læseprøve ö omfg! yay me!
diverse chilning med efterskolevenner da man kom tilbage.. og en masse nørdning i photoshop. Jeg skal så meget have set Elfen lied og gode geass på et tidspunkt.

torsdag den 16. april 2009

oh, well..



CLOUDHÅR! Da mit hår var tørt efter et bad, så se lige hvem jeg lignede:






Og axel altså.. KH: chain of memories er fuld af subtekst..



Imorgen er det så SVS. Here we come, geekie geeks ;b

tirsdag den 14. april 2009

Påske


YAY! Nu kan jeg endelig få spillet Kingdom hearts: chain of memories x'D bare på computeren, men har sådan længtes efter det. Jeg vil blive spil-narkoman igen.. Jeg er endelig også blevet færdig med FFXII jeg fik julen 2007/08 X'3 det var virkelig herligt, men slutfilmen gjorde mig virkelig trist fordi jeg nu skulle starte forfra for at spille igen. Men først skal jeg igang med FF X-2 jeg har lånt for over et år siden af Thisted S: burde nok aflevere det tilbage, men hun har alligevel ikke selv tiden til at spille, og jeg vil virkelig gerne prøve det.


I påsken tilbragte jeg også en hel dag + nat sammen med AK hvor vi camwhorede, bare en smule..

Elsk på vores nykøbte solbriller

Så har der været de obligatoriske Påskefrokoster og en masse gaming for mig. Jeg glæder mig til at få syet videre på sweet lolita-kjolen idag

countdown: 4 dage til SVS

tirsdag den 7. april 2009

hm.. jeg er vist virkelig dårlig til at føre blog :b anyhow, så nærmer SVS sig hvorefter mig og Kristine tøffer op for at besøge Kicky ~ n_n Men den sidste måned har jeg døjet med en del halsbetændelse ó_ò jeg tog en dosis pencillin på 10 dage første gang, da det så kom igen halvanden dag efter jeg stoppede fik jeg en mere på 5-6 dage mens jeg var på skiferie på skolen (jeg styrer det snowboard!), men halsbetændelsen kom stadig tilbage lige efter jeg stoppede med at tage den. Så jeg fik en dosis mere. på 10 dage. og jeg har lige taget den sidste pille her til morgen, så håber virkelig på at jeg ikke får ondt i halsen imorgen eller overmorgen da det ville betyde at jeg skulle have opereret mine mandler væk og sandsynligvis ikke kunne komme afsted til SVS D: noes!


Imorgen tøffer jeg endelig hjem på påskeferie og skal i klub..

På skolen.. beloved darling og den stærke Arvid X3

Start, projekt Lolikjole!

Tim Burtons alice in wonderland 2010!! *YAY*

Shin!

Skiferie med skolen 8D vink Kenneth og.. Sigurd?