lørdag den 28. februar 2009

weekend!

well, den her uge er indtil videre også gået meget hurtigt. Og yay, har fået min Shin-paryk! Det er første gang jeg har bestilt en paryk og blev overrasket da jeg modtog en næten flad konvolut o.O' men Det var en meget god billig kvalitetsparyk alligevel ~



Det var helt dejligt at komme hjem igår aftes. Hjalp lige med at save/hugge noget brænde hvorefter jeg gik op og fik lært at lave ostekød til aftensmad x'D I rule to et ~
glæder mig til i aften hvor Kristines far, hende og hendes søskende har inviteret mig med ind og se twilight! ^o^ glæder mig så meget til at se den!

mandag den 16. februar 2009

=_=' er lidt træt.. orker ikke engang at putte billeder ind på bloggen. Det eneste jeg har at sige lige nu er en lidt forsinket:



fredag den 13. februar 2009

torsdag den 12. februar 2009

Tjanaa ~ 12/2-2009

yo! Det er idag torsdag, midt i vinterferien. Skal lige om lidt med min familie til Århus hvor vi skal på Aros, og jeg skal se Twilight 8D glæder mig!! (blev forstyrret til at skrive færdig, det er idag Fredag og vi tog på Bazar vest istedet for biografen Q_Q)


Det var rart at få ferie fra skolen ~ savner dem egentlig slet ikke.. nå.. nu til hvad jeg har lavet/skal lave af spændende ting i ferien.. I lørdags, dagen efter jeg kom hjem tog jeg toget til København for at aflægge Melissa et besøg. Det var smadderhyggeligt, og Zita joinede os søndag hvor vi skulle indøve/indspille vores Sketch til SVScon.. x3 tror det bliver meget sjovt, glæder mig helt til at vise det frem. Det er et Nana-cosplay hvor jeg er Shin, Melissa Nana, Zita Ren og Michelle indspiller lyden til Hachi. Jeg mangler kun en paryk til mit Shin cosplay, så håber jeg får sparket min røv til at få den købt >_<'!!


nå.. Mandag tog vi en tur på strøget hvorefter mig og Zita tog afsted igen. Var først hjemme kl halv 10 om aftenen Q_Q.. hader at køre i tog alene!


Tirsdag brugte jeg hjemme med at sy trøjen til mit Leera cosplay og se Elizabeth, the golden age 2 gange x'3 It's so lovely! store flotte kjoler over det hele n_n


Onsdag var jeg i klub hvor André havde glemt karakterarkene til Star wars, så kunne heldigvis spille med i et trådløst kortere spil med Discworld. Da GM'en ikke kunne finde på mere plot tog jeg afsted over til AK så hun kunne hjælpe mig med at farve mit hår sort.. Med Henna.. lad mig bare sige at det ikke kan anbefales, her er resultatet:




I klubben så jeg også Ida igen efter hendes tur til London, og hun havde bragt mig den her trøje som souvinir med en lille pose skittles! n_n Håber virkelig snart vi får skittles i Danmark, de smager så godt xD

Trøje med indbygget slips fra Ida n_n elsker den! (skal dog redigeres lidt)

SKITTLES! *_*
glemte jeg at sige, med fik også min julegave af Kristine: tilskud til 2 ekstra huller i ørene n_n
Igår (torsdag) var jeg med familien i Århus hvor vi var på Aros og se den nye udstilling, lidt rundt på strøget (Komics lever! omg xD), og til sidst i Bazar vest hvor vi købte en masse frugt x_x forstår ikke hvordan et helt varehus med frisk frugt fra Tyrkiet får fat i friske varer hver dag _ _'

Idag (fredag) skal jeg med far over og besøge bedstemor *vinker euntusiatisk med et lille flag*..

ved ikke helt hvad jeg skal lave resten af ferien, men der er alligevel ikke så meget tilbage. Skal prøve at farve mit hår en gang til med Henna, håber det fungerer.

mandag den 2. februar 2009

.. Kicky ;_;







skrev også blog for omkring 2 uger siden tror jeg, meen den blev slettet _ _' så gad ikke skrive igen... Livet går sin vante gang på efterskole, udover at Kicky gik ud d. 30. Januar. Hun pakkede sine ting og jeg hjalp med at bære ned i bilen og så frem til heldigvis at skulle tilbringe min weekend med hende. Det er mandag idag og er ikke så trist over det (endnu) fordi det ikke er gået op for mig.








Resumé af januar måned:



-tilbage til skolen


-projektuge (havde om Jrock med Johanne


-terminsprøver (se mig mor, jeg fik 10 i engelsk og 12 i matematik færdighedstest n_n)



-maler mit værelse



-til Århus med Kristine og Kicky hvor mig og Kristine betalte for togtur og burgerking som afskedsgave til Kicky



-Kicky går ud




Ikke nogen særlig begivenhedsrig måned, men wtf ^^;



Glæder mig til vinterferien Y__Y'



og håber snart jeg får farvet mit hår.





Vil spille det nye kingdom hearts spil >o<'